90 dagars kurs: Prosjekt Overvektig og drittlei!

I need to hire someone to follow me around and just knock unhealthy food out of my hand.

Eg kunne ønske eg kunne vere der for alle som måtte trenge nokon til å klaske junkfooden eller kjekspakken ut av hendene deira. Men det kan eg ikkje. Men det eg kan gjere er å lære deg nye og bedre vanar, eg kan lære deg matplanlegging og sunnare kos og kost, og det å spise nok, slik at du ikkje tenker så mykje på maten som gjer deg ille.

Eg hjelper og coacher dei som er skikkelig drittlei av å vere der dei er, med å innføre nye og bedre vanar, lære seg matplanlegging, og det å spise nok. Ikkje bare via at eg deler innlegg på min Instagram eller her på bloggen, slik eg gjorde tidlegare, men no med personleg oppfølging og veiledning over ei god tidsperiode. Eg og 30 flotte frøkner er no i gang med Kurs 1, som er ferdig rett før jul. Du har muligheten til å bli med på Kurs 2 med oppstart i januar.

Grunnen til at eg skriver at eg søker deg som er overvektig og drittlei, er fordi eg har sjølv vore der, og har personlig erfaring med akkurat dette, og kjenner meg igjen i utfordringane du sitter på. Eg ønsker virkelig å hjelpe DEG, og etter ein lang, men fin desembermånad er det vel ikkje noko vi heller vil enn å komme back on track til sunnare kost, eller lære meir om korleis gjere 2018 til vårt år! 🙂

Eg har sjølv vore gjennom utallige jojoslanking-periodar, og jobber endå med å komme meg dit eg er fornøgd. Eg har endelig funne nøkkelen til endring, og den vil eg hjelpe andre å finne og.

– Instead of saying «I don´t have time» try saying «It´s not a priority» and see how that feels – 

Eg søker dermed etter mennesker som ønsker seriøse endringer og som er så lei av å vere der dei er at dere er villig til ein skikkelig innsats saman med meg. Du må vere villig til å følge mitt oppsett i 90 dagar med oppstart i januar. Det blir ein nesten heilt sukkerfri kostplan med hjelp til å lage maten i forkant. Her gjelder det å vite kva man går til, og gjere seg mentalt klar til ein sukkerfri periode med matboksar og heile pakka. Det er kun 3 månadar, og det kan alle klare bare man bestemmer seg for det. Eg har sjølv gjennomgått ein bikinifitness-diett med foodprep og kun rein mat over 6 månadar, og det ga meg store resultater. Vi kan spise MYKJE, bare det er reint, sukkerfritt og næringsrikt. Denne maten er meget mettande, så svolten blir man ikkje på det opplegget eg setter opp. Kveitemjøl og sukker forsvinner nesten heilt fra kosthaldet ditt, og det vil gjere deg meget godt.


Så er DU villig til å prøve noko nytt?

Mine kriterier er:

– At du er over 18 år

– At du har nokre kilo for mykje og føler deg trøtt av å bære rundt på desse

– At du følger det opplegget eg lagar til deg

– At du tar før- og etterbilder

– At du måler cm på kroppen før, undervegs og etter.

– At du bruker taggen @ptanitaveberg i dine Instagram-innlegg som omhandlar dette

– At du har Facebook og at du tagger meg i dine facebook-innlegg som omhandlar dette og ellers i sosiale media


Dette vil vere mat familien din kan spise og. Kvifor skal dei spise kveitemjøl og sukker når det ikkje er bra for dei? No har du sjansen til å lære både deg og familien din sunnare vanar som dere kan ta med dere vidare. Dette er og så klart for dei utan barn eller sambuar.

Om du hatar å trene, så er det heilt ok. Det er ikkje fokus i dette kurset. Maten har mykje meir å seie i denne startfasen enn at du forvillar deg inn på eit treningsstudio du ikkje er komfortabel i det heile. Så vi startar med mat og sunne, kvardagslege vanar.

Eg er også veldig fan av personlig utvikling, det vil seie mental trening og positiv tankegang, så dette vil eg og hjelpe deg med.


Så kva vil du få ut av dette? 

– Du vil lære deg foodprep

– Du vil lære deg sunn mat

– Du får personlig coaching og veiledning av meg

– Du får lære meir om personlig utvikling og korleis tenke løysingar foran hindringar

– Du vil gå ned nokre kilo

– Du vil miste nokre cm i omkrets

– Du vil få bedre sjølvtillit

– Du vil føle deg bedre

– Du vil bli mindre oppblåst

– Du vil få finare hud

– Du vil mest sannsynlig sove bedre

– Du blir ein del av eit fantastisk team fra heile Norge i same situasjon

Alt står og faller egentlig på deg, om du følger planen og rådene du får til punkt og prikke. 🙂


Så er du lei av dine usunne vaner, og ønsker å bli ein bedre deg, så er det einaste du treng å gjøre for å bli ein av dei lærevillige er å sende meg ein epost til ptanitaveberg@hotmail.com med emne «Prosjekt overvektig og drittlei kurs 2«, så sender eg deg ein mail med meir og konkret informasjon om kurset.

Del veldig gjerne dette innlegget med personar du trur ønsker dette, og del det gjerne i dine sosiale medier. Hjelp meg å hjelpe! 🙂

Følg meg gjerne vidare på Snapchat: Neeten og min IG: ptanitaveberg.

Der deler eg ofte maten eg spiser, aktivitet og kvardagen min.

See you SOON!

 

– May the next few months be a period of magnificent transformation – 

 

Klem fra Anita