90 dagars kurs: Prosjekt Overvektig og drittlei!

I need to hire someone to follow me around and just knock unhealthy food out of my hand.

 

UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> http://anitaveberg.com/subscribe/

(If you need to translate to another language, click in the right corner and you´ll see the Translate Options.) Eg kunne ønske eg kunne vere der for alle som måtte trenge nokon til å klaske junkfooden eller kjekspakken ut av hendene deira. Men det kan eg ikkje. Men det eg kan gjere er å lære deg nye og bedre vanar, eg kan lære deg matplanlegging og sunnare kos og kost, og det å spise nok, slik at du ikkje tenker så mykje på maten som gjer deg ille.

Eg hjelper og coacher dei som er skikkelig drittlei av å vere der dei er, med å innføre nye og bedre vanar, lære seg matplanlegging, og det å spise nok, næringsrikt og fargerikt!

Grunnen til at eg skriver at eg søker deg som er overvektig og drittlei, er fordi eg sjølv har vore der, og har personlig erfaring med akkurat dette, og kjenner meg igjen i utfordringane du sitter på. Eg ønsker virkelig å hjelpe DEG, og finne ut av korleis vi kan få DEG til å nå dit DU vil!

Eg har sjølv vore gjennom utallige jojoslanking-periodar, og jobber endå med å komme meg dit eg er fornøgd. Eg har endelig funne nøkkelen til endring, og den vil eg hjelpe andre å finne og.

– Instead of saying «I don´t have time» try saying «It´s not a priority» and see how that feels – 

Eg søker dermed etter mennesker som ønsker seriøse endringer og som er så lei av å vere der dei er at dei er villig til ein skikkelig innsats saman med meg. Du må vere villig til å følge mitt oppsett i 90 dagar. Det blir ein nesten heilt sukkerfri kostplan med hjelp til å lage maten i forkant. Her gjelder det å vite kva man går til, og gjere seg mentalt klar.


Så er DU villig til å prøve noko nytt?

Mine kriterier er:

– At du er over 18 år

– At du har nokre kilo for mykje og føler deg trøtt av å bære rundt på desse

– At du følger retningslinjene eg lagar til deg

– At du tar før- og etterbilder

– At du måler cm på kroppen før, undervegs og etter.

– At du bruker taggen @ptanitaveberg og #teamanitaveberg i dine Instagram-innlegg som omhandlar dette

– At du har Facebook og at du tagger meg i dine facebook-innlegg som omhandlar dette og ellers i sosiale media

(PS. Det er ikkje krav om at du skal dele noko som helst på sosiale medier, dette er heilt valgfritt, men om du ER aktiv på sosiale kanaler og vil dele din reise gjennom dette prosjektet, ønsker eg at kriteriane over blir fulgt.)


Dette vil vere mat familien din kan spise og. No har du sjansen til å lære både deg og familien din sunnare vanar som dere kan ta med dere vidare. Dette er og så klart for dei utan barn eller sambuar.

Om du hatar å trene, så er det heilt ok. Det er ikkje fokus i dette kurset. Maten har mykje meir å seie i denne startfasen enn at du forvillar deg inn på eit treningsstudio du ikkje er komfortabel i det heile. Så vi startar med mat og sunne, kvardagslege vanar. Men igjen, eg vil så klart oppfordre til kvardagsaktivitet gjennom heile kurset. Med sunn mat får vi meir energi, og kanskje det er det som blir nøkkelen og starten for deg til å begynne med gåturer, fysisk aktivitet eller ei treningsform du har hatt lyst å prøve?

Eg er også veldig fan av personlig utvikling, det vil seie mental trening og positiv tankegang, så dette vil eg og hjelpe deg med gjennom daglege mindset-oppgaver og utfordringer.


Så kva vil du få ut av dette? 

– Du vil lære deg foodprep

– Du vil lære deg sunn mat

– Du vil truleg gå ned nokre kilo

– Du vil miste nokre cm i omkrets

– Du vil få bedre sjølvtillit

– Du vil føle deg bedre

– Du vil bli mindre oppblåst

– Du vil få finare hud

– Du vil mest sannsynlig sove bedre

– Du får personlig coaching og veiledning av meg

– Du blir ein del av eit fantastisk team fra heile Norge i same situasjon

– Du får lære meir om personlig utvikling og korleis tenke løysingar foran hindringar

– Du vil lære deg effektive teknikkar og verktøy for bedre tankesett og positiv tankegang

Alt står og faller egentlig på deg, om du følger planen og rådene du får til punkt og prikke.


Så er du lei av dine usunne vaner, og ønsker å bli ein bedre deg, så er det einaste du treng å gjøre for å bli ein av dei lærevillige er å sende meg ein epost til ptanitaveberg@hotmail.com med emne «Prosjekt overvektig og drittlei!«, så sender eg deg ein mail med meir og konkret informasjon om kurset.

 

UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> http://anitaveberg.com/subscribe/

Del veldig gjerne dette innlegget med personar du trur ønsker dette, og del det gjerne i dine sosiale medier. Hjelp meg å hjelpe! 🙂

Følg meg gjerne vidare på Snapchat: Neeten og min IG: ptanitaveberg.

Der deler eg ofte maten eg spiser, aktivitet og kvardagen min.

See you SOON!

 

– May the next few months be a period of magnificent transformation – 

 

Klem fra Anita 

 

UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> http://anitaveberg.com/subscribe/