Jobb heimefra

Har du nokon gong tenkt på kva det ville ha gjort for deg å kunne styre arbeidstida di sjølv? Korleis har du det no angåande din arbeidssituasjon? Har du tenkt at det må finnast noko meir der ute?

Om eg kunne vise deg kva du kunne gjere for å jobbe heimefra og velge dine egne arbeidstider, ville du då sett på kva eg har å vise deg? Kanskje du drømmer om å starte å leve, ikkje bare eksistere, med ekstra tid til barna eller deg sjølv?  Kva med å reise meir og oppleve verden? Det er noko eg virkelig ønsker for meg og min familie, og eg tipper at eg ikkje er den einaste som drømmer om eksotiske reisemål, strandferier og palmesus. Men då må vi gjere noko med det. Vi må starte eit sted.  


KVA MED Å STARTE I HEIME- OG ONLINEBASERT JOBB ?

img_0879

MED MEG SOM DIN BUSINESSCOACH FÅR DU: 

  • Først av alt, ein business! Ein jobb du kan gjere heime, ute på reis, på cafe, på hytta, ja der du måtte ønske. Du får muligheten til å eige og drive din egen bedrift.
  • Ein mentor. Personlig oppfølging av meg. Rett og slett ein gratis veileder og støtteperson. Hvilke andre steder får du gratis coach?! Eg holder handa di og veileder deg gjennom kvert steg i din nye jobb.
  • Personlig utvikling og fokus på bedre mindset og positivitet.
  • Mulighet til å utviklast sjølv som leder og coach.

img_7658

  • Eit solid utvalg av kvalitetsprodukter. Produkter innen helse, fitness, hudpleie, spa m.m. Du får og muligheten til å kjøpe alle gavene du gir til alle MED provisjon i din egen nettbutikk! 
  • Ein lisens til å bygge business, din egen bedrift, i 160 land! Her er du heilt fri til å gjere business kor som helst, kor du vil i verden.
  • Tonnevis med litteratur. Businesslitteratur, opplæring du trenger og utdanning, og treninger på nett som du kan sjå når du vil.
  • Mulighet til å jobbe når DU vil, du bestemmer dine arbeidstimer.
  • Mulighet til å hjelpe andre og gjere noko av betydning i andres liv.
  • Eksotiske reiser for deg +1(!) dekka av jobben. I 2016 valgte eg og mannen å ta eine reisa som bryllupsreise, då vi var med selskapet til den mest fantastiske luksusresort i Hellas! Heilt gratis! Jammen blir eg takka for jobben eg gjer. I 2017 gjekk turen til Dubai og på cruise innom Roma, Barcelona og Monte Carlo! Nevnte eg at det var gratis? I 2018 var vi i Texas, USA, og den turen vil eg aldri gløyme! Faktisk så gløymer eg aldri turane eg er på, fordi eg ELSKER å reise og oppleve!  

img_8107


Du kan sjå min 35 minutters presentasjon HERhttps://www.youtube.com/watch?v=Y7Fa4Elbiuw

*****

Kontakt meg på mail ptanitaveberg@hotmail.com for ein uforpliktande samtale og forretningspresentasjon. Du kan og sende meg ein personleg melding på facebook

 

img_8611

#workfromhome #businesscoach #lifegoals

Les meir om reisene HER.

Er dette for studentar? Les meir HER.

Noko for deg med familie? Les meir HER.

Les meir om entreprenørskap og gledene som grunder HER.

Meir om korleis du kan jobbe med egen internettbusiness kan du lese HER.