Lat slask eller rå vinnerskalle?

Eller noko midt i mellom. Kven vil du vere?

Du veit om du er ein lat slask. Sjølv om du ikkje vil innrømme det. Eg har sjølv vore lat slask. Eg hadde ein altfor lang periode der eg låg på sofaen ved kvar einaste mulighet, dumpa i meg godteri og fritert mat, og glodde på ein eller anna skjerm eg hadde foran meg. Eg visste ikkje vegen vidare, og eg visste ikkje korleis eg skulle komme meg ut av den onde sirkelen eg var komt inn i. Eg la på meg meir og meir, og då eg var gravid med mellomstemann var eg større enn aldri før. Så eg veit korleis det er å vere ein lat slask, men samtidig ha eit ønske om å vere noko heilt motsatt. Noko mine barn ser opp til. Noko eg sjølv kan vere stolt over.

Det var i akkurat dette svangerskapet at det slo meg. Eg ville ikkje vere ein slik mamma. Min reise starta der. I starten av 2012. Meget gravid, over 100 kg og skikkelig, skikkelig trist.

3 år seinare var eg utdanna personlig trener og hadde egen heimebedrift.

2 år deretter sitter eg her. Som coach heimefra og skal hjelpe andre å snu tankegangen sin. Wow.

Så no er eg klar for å hjelpe deg å snu om på livet ditt, tankane dine og vanene dine.

Eg tilbyr eit 21 dagars intensivt program. Eit onlinekurs. Dette kurset går ut på å tenke meir positivt, endre og bygge bedre vaner og eg lærer bort ulike teknikkar for å bli ein råare versjon av deg sjølv.

VANENE VÅRE har alt å seie. Det er vanene som gjer at vi alltid faller tilbake i gamle tralter. Det er vanene som sitter fastlimt som må enten forbedrast, endrast eller fjernast. Vanene våre gjer oss til rutinemennesker nesten utan kontroll over eige liv.

Og attpåtil, det er vanskelig å endre vaner! Vi er vanedyr. Men utan endring forblir vi der vi kanskje ikkje ønsker å vere.

Her kjem informasjon om 21 dagars programmet: 

Kunne du tenke deg å lære teknikkar som gir deg meir overskudd og tid?

Vil du bli meir kjent med deg sjølv og kva du står for?

Komme nærmare dine verdiar og kva som er viktigst for deg?

Ønsker du å bli sunnare, sprekare, føle deg bedre?
Kva med tankesett? Vil du tenke meir positive tankar?
Kunne du tenke deg å vere meir disiplinert og løsningsorientert?
Kanskje du vil klare å spare litt pengar og?
Har du lyst å vere ein vinner? Suksessfull innan ditt felt?
Eg har fått ein ny lidenskap, og ikkje minst forståelse, for kva som er viktig når man ønsker ei livsstilsendring eller rett og slett bare ønsker å bli meir disiplinert og positiv.
Eg har allerede vore gjennom ein testperiode med 60 forhandlarar i Forever Living Products, og eit ekstra kurs med 30 mennesker, der dei virkelig har fått jobba godt med sitt indre og sine daglege vanar. Fleire forteller at dei har fått mykje ut av kurset, at det var ein «eyeopener», at dei er meir positive og brukar mange av dei effektive teknikkane i sin kvardag.
Eg meiner alle fortjener å vite meir om korleis bli bedre versjonar av seg sjølv! For vi kan ALLTID bli bedre! Og menneska har det ikkje godt utan progresjon. Står vi stille og vi aldri veks mentalt, er vi ikkje lykkelige. Iallefall ikkje så lykkelige som vi faktisk KAN vere!!
Så om du ønsker å få ein lærerik opplevelse og utvikle deg mentalt i positiv retning, danne bedre vaner og få ein sunnare livsstil, så er dette programmet for deg! Alle teknikkane kan du benytte deg av i etterkant også.

Vanene våre gjer oss til late slasker eller råe vinnerskaller. Eller noko midt i mellom. Kven vil du vere?

Send meg ein mail om du ønsker meir informasjon –> ptanitaveberg@hotmail.com 

UPDATE 06.11.2018: Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> http://anitaveberg.com/subscribe/

 

Klem fra Anita

 
– Your future is created by what you do today –