SJØLVSTUDIUM

 

 HURRA!!

 

Endelig er det her! Kurset for deg som ønsker å endre vanene dine til det bedre. Kurset som vil hjelpe deg å ta eit djupdykk i 3 av dei viktigaste vanene for bedre livsstil. Og ved å fokusere på kun desse 3 vanene over lengre tid, vil du greie å halde på dei! Og det er nøkkelen til varig livsstilsendring: Å danne dei vanene du ønsker deg og halde på dei for alltid! 🙂

Dette er eit nettkurs som du kan gjere når det passar deg!

Det er eit nybegynnerkurs for deg som ønsker gode vaner som held livet ut!

Eit sjølvstudium som passar for alle, uansett alder og årstid! Uansett kor du er i prosessen med å godta deg sjølv og/eller bedre helsa di!

Eg trur du vil elske dette kurset, og eg er heilt sikker på at om du gjer jobben, vil du danne deg dei fundamentale, gode vanene du treng for å få bedre helse og danne livsviktige vaner som sitter for alltid! 3 av dei viktigaste vanene for den beste framtidige helse, og ved å gjere kurset vil du kunne halde på dei for alltid, utan å måtte tenke diett og restriksjoner!

 

GÅ TIL STARTKURSET

 

Eg er så glad for dette kurset endelig er på markedet, fordi det var dette eg sjølv kunne eg ønske eg hadde då eg trengte det. Riktig fokus, riktige verktøy, riktig endring. For godt. Endelig skal vi få det til, damer!

 

Om du har spørsmål om kurset, er det bare å spørre meg på e-post: ptanitaveberg@hotmail.com

 

 

Klem fra Anita