Veke 15: BIKINIFITNESS

If you have a dream you have a responsibility to yourself to chase it because if you don’t you’re just a dreamer. 

Digger vårt nye treningsprogram! Øvelser eg digger! Sidehev, YTW, hammercurl, markløft (hurra!) og så vidare. Underkroppsøktene er grusomme, men følelsen etterpå er uslåelig. Overkroppsøktene er bare gøy! Etter trening tar eg sol nokre gonger og det er så fin ettertreningspremie. No når barna har sommerferie er det fint å komme heim etter trening og sol, og ha heile resten av dagen ilag med dei.

IMG_6560

Forrige veke var eg nesten ikkje på min egen snap, då eg overtok bikinifitness-teamet sin snap. Veldig kjekt at så mange følger oss og prosessen på Snapchat. Men no er eg tilbake på min egen, og det var litt godt det og. Legg meg gjerne til: Neeten. Teamet følger du på Teamlalifestyle.

IMG_6511 IMG_6513

På torsdag tok vi dagstur til Grotlesanden. For ein fantastisk dag og for ei fenomenal strand. Barna kunne gå langt ut og vasse, bade og kose seg i mjuk sand. Eg fekk sole meg, bada med barna, og vi kosa oss med kvalitetstid. Bare det å køyre fra Førde og ut mot kysten var så deilig. Det å sjå korleis landskapet endra seg dess nærmere kysten vi kom. Kosa meg skikkelig heile dagen. Eg skal fortelle dere ein ting. Det er ikkje meir enn 3-4 år sidan eg satt påkledd på stranda. Eg ville egentlig ikkje vere med på stranda på dei tider, men eg blei med nokre få gonger for jentungen sin del. Og eg satt der i svarte klede og svetten pipla. Eg kokte meg sjølv, fordi eg ikkje turde å vise litt naken hud.

Det er ganske åpenbarende for meg å endelig kunne bruke badedrakt. Det følast utrulig, men sant for meg å endeleg kunne oppføre meg normalt, eller kva eg skal seie, på stranda. Og om ikkje det var nok, så VEIT eg at eg skal bli bikiniklar og. Kanskje til neste sommar? Det hastar ikkje. Men det at eg har forstått at eg KAN klare å føle meg vel i bikini ein dag og eg  veit at cellulitter kan forsvinne, det følast ganske godt det! Eg er til og med sikker på at magen kan bli stram igjen! Sjølv etter 3 barn, overvekt og ein desperat, men dessverre mislykka mini-bukplastikk som eg tok i fortvilelse då eg var lengst nede i mitt svarte hol. Så dere. Ta tida til hjelp, spis mykje sunn og god mat, hold dere i aktivitet og stol på at dere og kan klare det. Men be om hjelp om det er behov for det. Det er mykje å setje seg inn i, dere kan få hjelp til både store og små endringer. Spør ein PT, ein kostholdsrådgiver eller nokon andre som har peiling. Det er så verdt investeringa av tid og penger.

IMG_6444   IMG_6553 IMG_6555

Ellers går det i masse DIGG mat her hos meg. Eg har det meget fint på diett, og eg nyter maten min. Spesielt kveldsmåltidet som er cottage cheese med jordbær og kalorifri sjokoladesaus. Hadde glatt valgt det måltidet istadenfor kake. Iallefall no når eg lever inne i min bikinifitness-boks. Det blir gjerne litt slik når ein er på ein streng diett. Eg føler eg lever litt i mi eiga fitness-boble. Den dagen i oktober når Team LA Lifestyle er på Norway Open og mange i teamet skal stille, fy søren som eg gleder meg til det. Eg har lengta etter å ha vore med på eit slikt event i nokre år no. Eg har sett på det livestream mange gonger, og no blir det endelig realitet. Mest fordi eg endeleg har nokon å oppleve det med! Mitt kjære bikinifitness-team.

IMG_6538

Følg meg gjerne på Instagram: ptanitaveberg

Og på nettbutikken min deler eg av mitt overskudd med Dyrebeskyttelsen denne måneden: MIN NETTBUTIKK

Ønsker dere ei vidunderlig fin veke 🙂