Kvifor drikk EG Aloe Vera?

Mange spør meg kvifor eg drikk Aloe Vera og kva den gjør for meg.

Eg er over gjennomsnittet interessert i helse. Etter å ha vore rett og slett slem mot kroppen min i fleire år ved å mate den med lite næringsrik mat, vore inaktiv, deprimert og med spiseforstyrrelser kan eg no med hånda på hjertet fortelle at eg endelig er snill mot kroppen min. Den skal bære meg gjennom heile dette livet, og eg har endelig forstått kor viktig den er for meg. Då eg kom over Forever Living Products medan eg tok personleg trenar-utdanning blei eg veldig nysgjerrig  sidan det var så mange interessante helse- og fitnessprodukt. Det var eit veldig stort spekter med produkt til alle aldrar. Då eg vart forhandlar forstod eg kva Aloe Vera var og kva den kunne gjere, og eg lærte, og fremdeles lærer, mykje om den, og eg høyrer mange fantastiske erfaringar og suksesshistorier til kunder og forhandlarar som drikk Aloe Vera Gel dagleg.

IMG_7256

Menneske blir meir og meir opptatt av og forstår meir kor viktig helsa er, og kor viktig det er å ta vare på kroppen. Mange er blitt meir bevisst på kor viktig det er å ha det bra både utvendig og innvendig, og stadig fleire tar større ansvar for eiga helse.

IMG_2686

Heile verda rundt drikk menneske Aloe Vera. Vi har forhandlarar og kunder i snart 160 land og tala aukar. Forevers fantastiske suksess skuldast våre reine, trygge produkt. Hovudingrediensen i dei fleste produktene er då så klart Aloe Vera av den beste kvalitet fra våre eigne plantasjer. Aloe Vera er jo, som dei fleste veit, ei gamal plante som har blitt brukt av menneske fra forskjellige kulturar i fleire tusen år. Den har store bruksområder og blir meir og meir kjent for sine egenskapar.

IMG_2963

I min familie er Aloe Vera blitt ein dagleg del av vårt kosthald. Vi drikk den kvar dag, i tillegg til andre kosttilskudd frå Forever, saman med sunn mat og drikke. Eg har god samvittighet i forhold til kroppen min når eg drikk Aloe Vera, og eg veit at den gir meg eit stort spekter av gode vitaminer og mineraler. Magen min har det bra med Aloe Vera, og eg drikk det ikkje for å bli frisk, men for å forbli det.

Eg drikk rett og slett Aloe Vera fordi det gjer meg godt, og fordi eg har funne ein superrask løysning for å få i meg vitaminer og mineraler. Aloe Vera er ei mirakelplante av ein grønsak.

IMG_9994

» Eg vil det beste for meg sjølv og min familie og Aloe Vera er ein av del av vårt daglege regime.


Følg meg på Instagram ptanitaveberg for sunn mat og inspirasjon, og spør meg gjerne om du lurer på noko.

– ptanitaveberg@hotmail.com –

Du er hjertelig velkommen innom nettbutikken min myaloevera.no/anitaveberg

Lag deg ein kundekonto der for å bestille og sjå prisar. Du kan og melde deg på nyhetsbrev kvar månad med mykje tips om helse, trening, sunn livsstil og mykje meir.

– It’s never too early or too late to work towards being the healthiest you –