Verdens enkleste brød

Eg føler virkelig ikkje at eg går på noe diett enda. Eg gjør en livsstilsendring. Alt eg lærer gjennom denne bikinifitness-perioden vil eg ta med meg vidare. Alt eg har lært og gjort dei siste årå med sunnere kost, trening og endringer skal eg ta med meg vidare.


Havrebrød med kun 2 ingredienser:

 IMG_3749

Ingredienser:

50 g havregryn

1 egg


Fremgangsmåte:

50 g havregryn og 1 egg mikses og leggast utover bakepapir på stekebrett. Steikast i ovnen ca. 15 minutter på 200 grader varmluft.

Du kan og lage dobbel porsjon som eg gjorde i dag: 100 g havregryn og 2 egg. Det blir 4 havrebrød, med perfekt størrelse til 1 kokt egg som pålegg på kver.

IMG_3756

Så herlig å få inn solskinn på maten når eg skulle ta bilde! Dette falt i smak hos barna også, mens mannen min foretrekker enorme brødskiver med smør, ost og skinke. Kver dag!


IMG_3748

Eg har også kokt opp egg for dagen + noen til barna som alltid skal ha når mammaen spiser. Eg merker at eg alltid blir henrykt når barna mine vil ha den sunne maten eg spiser. Gode vaner følger dei resten av livet.

Ha en strålende fin søndag i solskinnet dere!