1 veke til start!!

 Don´t let your dreams be dreams. 

2018 er i gang, og om bare 7 dagar startar vi Prosjekt Overvektig og drittlei kurs 2!! Om du ikkje er fornøgd med det du oppnådde i 2017, og håper at dette er året der du skal klare å gå ned dei kiloane som stadig henger seg på, så er dette sjansen din! Vi har få plassar igjen, og for ein briljant gjeng vi blir!

Eg har sjølv vore gjennom utallige jojoslanking-periodar, og jobber endå med å komme meg dit eg er fornøgd. Eg har endelig funne nøkkelen til endring, og den vil eg hjelpe andre å finne og.

——————

Så, er du skikkelig skikkelig lei av å vere fastlåst der du er?! Kom du ikkje i gang 1. eller 2.januar som du hadde planlagt?!

Du spiser og spiser, men ønsker kanskje ikkje å vere ein overspiser, trøstespiser eller ein som spiser junk?

Du lengter etter å føle deg bedre, men du veit ikkje kor du skal begynne?

Vi er mange som deg! Eg har sjølv vore der og eg hata kvart øyeblikk av det. Uansett kor god den godteposen er kvar kveld når du endelig kan slenge deg på sofaen, så kan det ikkje måle seg med følelsen av mestring på trening, følelsen av å vere stolt av det nye, friske livet og følelsen når den sunne maten begynner å smake fantastisk godt, fordi smaksløkene får leve som vanlig igjen, og ikkje er dekka over av sukkerlag på sukkerlag..

———————

Eg søker dermed etter mennesker som ønsker seriøse endringer og som er så lei av å vere der dei er at dere er villig til ein skikkelig innsats saman med meg. Du må vere villig til å følge mitt oppsett i 90 dagar. Det blir ein nesten heilt sukkerfri kostplan med hjelp til å lage maten i forkant. Her gjelder det å vite kva man går til, og gjere seg mentalt klar til ein sukkerfri periode med matboksar og heile pakka. PS. 1 dag i veka har vi lov å spise fritt i nokre timar!;) Opplegget foregår kun over 3 månadar, og det kan alle klare bare man bestemmer seg for det. Vi kan spise MYKJE, bare det er reint, sukkerfritt og næringsrikt. Denne maten er meget mettande, så svolten blir man ikkje på det opplegget eg setter opp. Kveitemjøl og sukker forsvinner nesten heilt fra kosthaldet ditt, og det vil gjere deg meget godt. Etter desse 3 månadane skal dei nye vanene du har lært og fokusert på, hjelpe deg å fortsette på den stien DU ønsker.

Eg er også veldig fan av personlig utvikling, det vil seie mental trening og positiv tankegang, så dette vil eg og hjelpe deg med. Heile gruppa får daglege oppgaver som bidrar til meir positiv tankegang, effektivitet og fokus, bedre vaner og hjelp til å bli vinnerskaller! Vi skal fylle ut skjemaer, planlegge og sette oss mål, tørre å drømme litt og lære oss teknikker som vi kan bruke resten av livet!

Så kva vil du egentlig få ut av dette? 

– Du vil lære deg foodprep

– Du vil lære deg sunn mat

– Du får personlig coaching og veiledning av meg

– Du får lære meir om personlig utvikling og korleis tenke løysingar foran hindringar

– Du vil gå ned nokre kilo

– Du vil miste nokre cm i omkrets

– Du vil få bedre sjølvtillit

– Du vil føle deg bedre

– Du vil bli mindre oppblåst

– Du vil få finare hud

– Du vil mest sannsynlig sove bedre

– Du blir ein del av eit fantastisk team fra heile Norge i same situasjon

Alt står og faller egentlig på deg, om du følger planen og rådene du får til punkt og prikke. 🙂

Kurset er nesten fullt, men vil du høyre meir no i siste liten, så sender du meg ein mail på ptanitaveberg@hotmail.com, så svarer eg med ein informasjonsmail, og då må du vere rask, for det er få dagar igjen! Eg håper DU tar kontakt, og hiver deg med!

PS. Om du ikkje mottar svarmailen min same dag, kontakt meg igjen, for då har mailen min ikkje vore samarbeidsvillig.

Ta eventuelt kontakt på Instagram eller Facebook eller Snapchat: Neeten.

UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> https://anitaveberg.com/subscribe/