30 dager fra no setter eg i gang!

Og DU kan vere med!! 

Eg hiver meg i gang i september, saman med fleire fra heile Noregs land! Det blir fokus på å få inn meir frukt og grønsaker i kosten, bli meir glad i meg sjølv og den kroppen eg har, samtidig som eg setter meg mål og delmål, og jobber for å bli endå råare og endå bedre! Det blir foodprep og balanse. Det blir å investere tid i alt som gjer kroppen godt, blant anna fokus på bedre søvn og mindre skjermtid, som igjen kan bidra til vektnedgang. Det blir mindsetwork og gratitude. Eg har så mykje eg har lyst å formidle, at det er vanskelig å sitte stille!

   

DU kan få muligheten å vere med på dette programmet i 3 måneder! Denne hausten kan du lære så mykje om deg sjølv og kva DU faktisk kan oppnå, at du vil gå inn i jula og det nye året med eit heilt nytt syn på livet! Det kan virke for godt til å vere sant, men dei som aldri har jobba med tankesettet sitt, veit faktisk ikkje kva dei har gått glipp av! Eg har lært meg så mykje om dette emnet, at eg bare må dele det vidare! Det er for bra til å holde det hemmelig! 🙂

Potensialet er enormt i oss alle, vi må bare vite kor vi kan finne det! Gjennom mine oppgaver får du hjelp til å finne ut kven du egentlig er, kva du faktisk kan oppnå, og kva det er som holder deg tilbake!

7.september startar altså kurs nr.3 i Prosjekt Overvektig og drittlei. Vi holder på i 3 måneder, til 7.desember. Dermed er deltakarane godt utrusta til å takle juletida som banker på døra når vi rundar av for i år! For er det noko eg har lært gjennom egne erfaringer i juleperioden, så er det at den er vanskelig. Eg elsker jula, men matmessig har den alltid vore vanskelig. Og det ER den for dei som i alle år har vore jojoslankere, hatt spiseforstyrrelser eller er overvektige. Vi skal gjere det vi kan for å gå den i møte med full kontroll! Og det betyr ikkje at vi ikkje skal kose oss i jula, åneida! Men det finnast måter å ikkje overspise på. Det finnast metoder for å kunne kose seg utan dårleg samvittighet. Og det er muleg å gå gjennom jula utan å legge på seg for mange ekstra kosekilo.

Eg kan med hånden på hjertet fortelle at dei jentene som har vore med gjennom dei 2 første kursa mine har gjort livet mitt tusen gonger bedre. Eg har lært så mykje gjennom å vere kursleder, og eg blir rørt til tårer når eg får tilbakemeldinger fra jenter som har forbedra tankar, kropp og til og med livene sine etter å ha vore med på kurs med meg.

Bare sjå kva desse råe damene kan fortelle:

Marita: «Kurset æ var med på sist har gjort nå me mæ. For æ har kjøpt mæ badedrakt og for på stranda med ungan. Det har ikke skjedd før. Så glede mæ t å bli me på et kurs t!»

 

Gry H: «2 ganger siden vi startet opp i september har jeg måtte finne frem klær i mindre størrelser i skapet, men nå fortjener jeg noe nytt og fargerikt! Takk for å få være deltaker i ditt opplegg som får kroppen min god!»

 

Linda: «Vekten går sakte nedover, men CM går fort synes jeg! Føler meg bedre og bedre for hver dag. Merker det på kroppen at det er mindre fett! Gøy:)»

 

Katrine: «Jeg bare si en ting til som har ingenting med verken mat eller aktivitet, men siden jeg har blitt så motivert av deg så vil jeg bare fortelle deg dette.. jeg har nå fått dato til fagprøven min. Jeg gruer meg og jeg gleder meg. Og grunnen til at jeg har tatt dette steget nå er pga deg. Spesielt med oppgaven vi fikk av deg i forhold til økonomi. Jeg ønsker meg ny bil, men har overhodet ikke råd til ny bil nå… også har jeg lyst på en tittel. Du skal bare vite det Anita, at du har inspirert meg så mye til å ta fatt livet mitt!» 

Og når eg spurte Katrine om tillatelse til å dele kommentaren hennar over, fekk eg tilbake dette svaret: …. Det var forresten sykt digg å lese det jeg skrev til deg ang fagprøven. Nå sitter jeg her, med både fagbrev OG ny bil! Og nesten 12 kg ned siden kurset ditt startet i januar!» 

 

Er det rart eg er takknemlig og verdens stoltaste coach?? 🙂

Ok, så kva kan EG få ut av dette lurer du på no. Wait no more, les nedover her:

  • Du vil lære deg planlegging, å sette deg mål og du vil få mange alternativer du kan bruke til å bedre ditt tankesett
  • Du vil gå ned nokre kilo, krympe i centimeter og få meir energi
  • Du kjem til å bli meir glad i deg sjølv, bli snillare med deg sjølv og kroppen din, og lære deg å kjenne kroppen din bedre
  • Du vil sove bedre og stresse mindre, bli meir aktiv og kjenne meir livsglede
  • Du skal få lære deg foodprep, bedre spisevaner og få bedre kontroll over maten og matinntak
  • Du kjem til å lære teknikkar for å minske overspising og cravings
  • Og attpåtil skal du jammen få litt tips og triks om korleis få bedre økonomi, eit bedre parforhold og eit bedre forhold til barna dine også, og ikkje minst, korleis bli ein vinnerskalle! Kvifor tips om økonomi og parforhold og slike ting? Fordi det er ikkje eit fnugg av tvil hos meg om at når alle faktorane i livet som betyr noko er meir på plass, har vi det bedre totalt sett! Og bedre psyke, fokus og innstilling VIL hjelpe deg å nå dine mål om sunnare kropp også!

Det er ikkje noko å lure på! Om DU drøymer om noko meir, og veit innerst inne at du er skapt for større ting, då startar reisa di akkurat her.

 

Vil du ha meir informasjon, send meg ein e-post: PTANITAVEBERG@HOTMAIL.COM 

Eg sender deg tilbake meir informasjon som vil gje deg hakeslepp! Du kjem til å angre på at du ikkje gjorde dette tidlegare, men om du har lest heilt ned hit, betyr det at du virkelig ønsker å gjere ei endring! Livet har stått lenge nok på vent, DU fortjener bedre! Det er din tur no!

(PS. Vær så snill å kontakt meg om du ikkje får svar av meg når du har sendt mail! Eg bruker maks 1 dag på å svare dere med infomailen! Sjekk først i søppelpost, og om den ikkje har landa der heller, send meg ein ny mail, eller send meg ein PM eller DM. Vi kan ikkje risikere at mailene ikkje kjem fram når dere ønsker hjelp! Takk på forhånd!)

This is the beginning for a greater life, it all starts right here! 

 

Klem fra Anita 

 

UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> https://anitaveberg.com/subscribe/