50 000!

Tusen, tusen takk til alle mine fantastiske lesarar som har gitt meg tallet 50 000 på antall besøk sidan start i fjor! Sjølv om bloggen var heilt stille i nokre månadar i høst, har dere lesarar likevel trykka dere inn for å lese 50 000 gonger! For nokon er det kanskje ikkje noko big deal, men for meg er det skikkelig kult og eg føler meg beæra over at dere klikker dere inn her og leser.

img_9625

Nokre spør meg kvifor eg deler så mykje. Eg liker å skrive og eg liker å dele. Eg veit at mine gleder, og ikkje minst utfordringer, kan inspirere andre. Og då er det verdt det.

Eg skal fortelle dere det at når dere har funne det dere virkelig liker, og det gir dere glede, aldri slutt med det!

Eg føler virkelig at eg er satt på denne jord for å hjelpe mange andre. Og det på ulike måtar. La meg forklare.

  1. Eg har jo fått barn, og dei ser på meg som ein rollemodell. Det er klart eg skal gjere mitt aller, aller beste for å vise dei at alt er mulig, bare man trur på seg sjølv og bare bestemmer seg. Eg håper eg kan inspirere til at mine barn blir glade i å gi til andre, på ein eller anna måte, hjelpe mennesker, inspirere, jobbe hardt, vere lykkelige og takknemlige.

2. Jobben min kom til meg når eg trengte den som mest. Og det er av ein grunn trur eg. Jobben er blitt min største lidenskap, og den gir meg så vilt mykje glede og utfordringer. Eg vokser noko heilt enormt i dette yrket, og eg vil ikkje gjere noko halvveis, dette er min meining i livet. Eg skal hjelpe mange andre til å forstå kva denne jobbmuligheten kan gi! Her snakkar vi frihet, tid, opplevelser og verden rundt-reiser, vennskap, mestringsfølelse og utfordringer, mental og personlig utvikling, bedre økonomi og ein business som barna kan arve når vi ikkje lenger er tilstades. Barna arver då ein stor organisasjon med inntektsstrøm som gir dei fullstendig økonomisk trygghet. Eg kjem aldri, aldri til å gi meg, dette er det beste valget eg har tatt nokon gong! Og det at eg får hjelpe, coache, støtte, veilede andre til å kunne få samme muligheten, det gjer meg så glad!

3. Trening, helse, livsstil. Eg får mange tilbakemeldinger fra mennesker som kjenner seg igjen i mine følelser, mestringer og utfordringer, som lurer på ting, som liker å lese det eg skriver og som lar seg inspirere av meg. Eg blir så rørt og takknemlig. Eg føler eg gjer noko av betydning, og det følast virkelig, virkelig godt.

IMG_6933

Tusen takk til alle dere som kikker innom her hos meg, som kommenterer og sender meg fine meldinger og spørsmål, som lar seg inspirere og tar del i livet mitt. Eg er så takknemlig for dere.

ALDRI LA NOKON ANDRE BESTEMME FOR DEG KVA DU SKAL GJERE MED LIVET DITT.

Klem fra Anita