ALOE VERA OF AMERICA; part one

Because I want my office to be where ever I feel like hanging out that day.

Då eg var i Texas forrige veke fekk eg oppleve så mykje gøy i samanheng med den jobben eg gjer heimefra. At eg får jobbe heimefra, i tillegg til å reise på eksotiske, spennande turer til ulike land i forbindelse med jobben, det er virkelig drømmejobben for meg. Eg må ofte klype meg i armen, og eg er så takknemlig for at livets reise har ført meg akkurat hit.

Vi reiste med leigd buss fra Dallas til Mission, via Austin og San Antonio, då vi skulle besøke Aloe vera-plantasjen i Texas. Det var mange timar tur-retur i buss, men det var så verdt opplevelsen! Dette var og den varmaste dagen vi hadde gjennom oppholdet i USA, på heile 32 grader, og så nærme grensa til Mexico du kjem.

Arbeidarane var så hyggelige og dei viste oss korleis dei plukkar og høstar. Vi fekk smake på heilt fersk Aloe vera rett fra planten, der dei skar ut biter fra indrefileten som vi fekk utdelt. Eg kan vel trygt seie at eg foretrekker å drikke den, MEN det var utruleg morro å smake den tyggbar, seig og slimete rett fra planten!

Plantasjen var enorm, og det var Aloe vera-planter så langt auget kunne sjå. Forever er faktisk verdas største dyrker av Aloe vera. Leser ein og studerer denne planten godt, slik eg har gjort gjennom mine år i Forever, er det ikkje tvil om at dette er ein supergrønsak som vi trygt kan bruke, både utvendig, slik veldig mange menneske allerede gjer, og innvendig. Millioner av menneske i alle verdensdelar drikk faktisk vår Aloe vera dagleg! Er ikkje det kult?!

—————-

Vi fekk også guida omvisning der dei rensar, fileterer og kontrollerar Aloe vera-en og indrefileten ned til den minste detalj. Ein svært grundig sikkerhetskontroll må den gjennom før den kan sendast vidare til fabrikken, der den skal til slutt ende opp i vår Aloe Vera Gel, i dei fuktighetsgivande kremane og alle dei andre produkta vi fører.

Eg fekk det ikkje med på bildet, men desse damene vinka, lo og smilte til oss, så vi følte oss godt ivaretatt når vi kom på besøk! Eg er så glad eg har fått oppleve å sjå heile prosessen fra plante til produkt, det gjer meg så trygg i min avgjørelse om å bruke dette produktet dagleg og kunne gi det med 100% trygghet til mine barn. 

Eg gir også tommelen opp for vår plantasje i Texas, slik som han superblide karen her! For ein grundig og flott jobb dei gjer! Eg håper eg får muligheten til å komme tilbake ein gong, men før det håper eg å oppleve mange andre spektakulære stader i rundt om i verda. Saman med Forever Living Products.          

– Work hard. Be patient. And be a sponge while learning your business. –

Klem fra Anita