Bikinifitness – TEAMLALIFESTYLE

Kanskje det blir eit lite helvete. Kanskje eg nailer det med glans. Eg veier mot det første. Det blir hardt.
Velkommen til dag 1 på veien mot bikinifitness høsten 2016.

6 måneder. 15 heldige, sprudlende damer. 1 coach som allerede har stått på scena og vunne i LA. Masse trening. Enkel mat. Sammen er vi sterke.

  IMG_3658

Tenk om seier eg bare. Tenk om. Er min kropp dugandes til en slik fysikk, form og eleganse?? Vel, det skal eg love dere, at DET ser eg ikkje no. Men eg veit at eg kan klare alt eg bestemmer meg for. Eg var så heldig å bli trekt ut til å bli coachet av sjølvaste Lene Alxandra, og den sjansen lar eg ikkje gå fra meg. Eg elsker denne sporten, sjølv om eg kun har kunnet sitte og sjå på dette eventyrlige livet via pc og mobil når stevnene har vert. I høst skal eg sjølv vere der. Sammen med mine medsvorne i denne kampen mot oss sjølve som vi no skal ut i.

IMG_3668

Er ho ikkje flott?? Og den veien ho har gått sida ho var en ung og usikker jente til den stolte dama ho er i dag?! Eg både beundrer ho og kjenner meg litt igjen i det ho har gått gjennom. Eg gleder meg til å ha Lene Alexandra som min coach og mentor, og sammen med jentene i teamet LA LIFESTYLE BIKINIFIT skal vi få et halvår stappa med utfordringer, utvikling og læring. Blod, svette og tårer blir det kanskje og? Mitt største fokus er å bli sterkere, både psykisk og fysisk, tråkke over mine egne grenser og å ha det latterlig gøy!! Lets do this!

 IMG_3655

2 middager med dette har eg hatt i dag: Søtpotetfries, stekt og krydra brokkoli, kylling og avokado. Smakene var perfekte sammen, det smakte faktisk utrolig godt!

   IMG_3649

Ellers i dag fikk eg gått en tur i sola på morgenkvisten og i kveld var eg og lillesøster på Crossfit. Der testa vi 1 RM i knebøy, og eg landa på 85 kg. Morsomt! I morgen er det Crossfit Games i Førde, så klart må eg ned og heie på dei som skal delta! Kjekt når det blir laga til arrangement som dette.

*****

I dag har eg også vegd og målt meg og tatt formbilder. Ikkje noe av dette kjem eg til å dele her og no! Hoho! Men kanskje om 6 måneder er eg sikrere på meg sjølv, sterkere og sunnere, og da KANSKJE tør eg dele noen slike bilder og tall med dere.

Trur dere eg skal stille på scena i glitrende bikini på slutten av året no?? Vel, eg kan seie det slik at sjølv om eg hadde gått ned masse i vekt, hadde eg nok trengt meir tid til oppstramming. Så om eg skal stille? Nei, vi er ikkje alle som skal stille på scena av oss 15 heldige utvalgte i LA LIFESTYLE BIKINIFIT. Men alle skal følge samme opplegg, akkurat som om vi SKAL stille! 🙂 Og gjett om eg skal vere den som heier høgast og er stolt av mine nye venner når dei pryder scena i høghælte sko, lange vipper og flott tan. For en jobb det ligger bak noe sånt! Ikkje vippene og brunfargen, men kroppen. Og tenk at eg skal vere så heldig å få trene sammen med bikinifitness-utøvere, spise det samme som dei, og coaches som om eg skal stille. Eg gleder meg som en liten unge til resultatene og til den dagen eg får vere der i publikum sammen med gjengen! 😀 Kven veit, kanskje eg KAN stille?? Neida.. Joda.. Neida.. 😉

Eg er iallefall klar for det råeste, tøffeste og kuleste halvåret eg kjem til å få oppleve. Dette blir ren magi og pur psykisk styrke!

Følg meg på Snapchat for å sjå om eg klarer å forvandle kroppen min på 6 måneder (puh, det blir røft!!): Neeten 🙂