«Blitt en mester i å planlegge!»

I dag kjem eit nytt gjesteinnlegg fra ein av dei sprudlande deltakarane i 90-dagars kurset mitt. Det er så utrulig spennande å følge reisa deira, og i dag forteller Stine om litt fra hennar reise desse 2 første månadane:

 

«Hm, jeg lurer på om mange av dere har sett filmen «To på rømmen»? Den filmen om Rapunsel med det lange håret som stikker av fra det trygge tårnet hun bor i sammen med «Mamman» sin? Og i nettopp den scenen hvor hun nettopp har kommet seg unna og hun i det ene øyeblikket er lykkelig og andre øyeblikket har dårlig samvittighet sekunder etter hverandre! Akkurat sånn har det vært for meg denne andre måneden i prosjekt overvektig og drittlei! Guri jeg må le, for en Berg og dalbane…. samtidig når jeg ser meg tilbake og kjenner etter hvordan jeg har det nå så er det såååå verdt det, og jeg kjenner at de dårlige vanene stadig blir svakere og de gode vanene sterkere! Mye går litt mer på autopilot og jeg bruker veldig mye mindre tid på matprepp, fordi jeg har blitt en mester i å planlegge! Min strategi er å spise mest mulig samme middag som familien, da dette ofte er det eneste måltidet vi alle spiser sammen, da gjelder det å være god på planlegging, men også være kreativ i type mat.

Cottage Cheese, mørk sjokolade og nøtter uten salt er nå et av mine favoritt måltid, i starten tenkte jeg at dette vil ALDRI funke! Skal aldri si aldri er det noe som heter. Det ER sant at man kan venne seg til å like forskjellig mat, Anita snakket om dette i starten, og jeg tenkte «yeah right», vet ho egentlig hva ho sier og hvem ho snakker til? Dere? Ho vet det….

 

Såh.. En mnd igjen av dette prosjektet, vil jeg si at jeg er takknemlig for at jeg kom over og fikk mulighet til å være med på dette prosjektet! Jeg gleder meg til fortsettelsen. Akkurat nå er jeg litt høy på livet, om fem minutter kan det fort skje at jeg sutrer over hvor synd det er på meg.

 

Mvh Stine, deltakar i Prosjekt Overvektig og drittlei Kurs 1 🙂