Burgers in a box

H

EIMELAGA, SUPERSUNNE BURGERE! 

Det gjørast så enkelt:

1 karbonadedeig

1 egg (eg brukte kun eggekviten, og det gjekk heilt fint det og)

til 4 burgere

****

Bland karbonadeig med egg + krydder (eg brukte salt, pepper og allround), mos og bland det saman med hendene i ein bolle. Rull  og trykk til karbonadekaker og legg på bakepapir. Steikast i 20 minutter på 200 grader midt i ovnen. Eg snur dei deretter, og steiker dei i 5-10 minutter til.

Burgerbrøda er rett og slett superenkle havrebrød. Her brukte eg 40 g havregryn som eg blandamed 1 egg. Leggast i 2 flate klatter på bakepapir. Steikast i 10-12 minutter på 200 grader midt i ovnen.

Deretter er det bare å bruke den salaten du liker, så har du superduperenkle burgere med rågod samvittighet!! Og vil du lage til fleire personer eller til fleire dagar, så er det bare å doble eller tredoble oppskriftene på burger og brød.

****

På samme måte som vi kan lage burgere kan vi og lage kjøttkaker/kjøttboller, bare sjå HER. I dei er det også løk, noko eg skal tilsette i burgerene mine neste gong! Tipper dei holder seg endå saftigare då!

PS. Dette er ikkje for dei som må ha heftige måltider, tonnevis med smak og heilt fersk mat ved kvart måltid. Eg spiser for «purpose, not pleasure» for å nå mine mål, så om du liker enkel, supersunn mat og du kan tåle at den ikkje er like fersk kvar bidige dag, så kan du gjere som meg; Tredoble oppskriftene, ha maten i bokser i kjøleskapet og spise det kaldt, og rett fra boksen kvar dag. Så enkelt, og det gir meg igjen tid til andre viktige ting som eg heller vil ta meg tid til, enn å spise og forberede kvart einaste måltid.

Sorry for blurry, rett fra IG-story det bildet der 😉

 

– You don´t have to eat less. You just have to eat right. – 

Snapchat: Neeten

 

Klem fra Anita