Årets diett!

Er du en av dei som angrer på at innsatsen mot våren blei for laber? Satte du deg store mål i januar som ikkje blei fulgt opp slik du hadde tenkt? Vel, fortvil ikkje. Det er enda tid. Og for dei som skulle så gjerne hatt ein litt mindre stram bunad til 17.mai, så har eg kanskje løsningen for dere. Om dere, som meg, er redd for at bunaden er for trang om 2 veker, start no. Det er aldri for seint! 🙂

IMG_6934

Syng til riktig melodi 🙂

Eg har sjølv prøvd C9, og det eg likte aller, aller best med den var mestringsfølelsen. Det å kjenne at eg tok kontroll over hodet og eg beviste for meg sjølv at eg kunne ha stålvilje om eg bare bestemte meg. Det har alt med innstilling og kva ein bestemmer seg for! Eg elsker og slike håndbøker eg kan benytte når eg skal gjere noko, og heftet vi får med er kjempemotiverande.

 

C9 er starten på eit liv med sunnare vaner. Dei som tar den skal følge ein oppsatt kostplan i 9 dager. Det er lite mat dei 2 første dagene, det vil seie litt frukt og grønt og flytande drikke, og kroppen har godt av ei pause. Dei resterande 7 dagane er det meir mat, blant anna veldig gode middager. Her får du muligheten til å lære deg nye oppskrifter og du får kjenne på det å ta kontroll. Håndboka som følger med i C9-boksen er meget nyttig, der vi krysser ut måltider for kvar dag, det vi har oppnådd, vi og holder motivasjonen oppe.

 

Meininga med C9 er at du skal få ein kickstart og eit spark i rumpa mot det livet du ønsker deg. Etter 9 dager er du ikkje ferdig. Da skal du fortsette med dei gode vanene du har lært deg under C9, og det absolutt smartaste du gjør er å fortsette på FIT-programmet F15, som er PT på boks i 15 dagar. Etter 24 dagar med gode, sunne vaner vil du vere på rett spor mot det livet du fortjener.

 

Spør meg om det du lurer på mail:

 ptanitaveberg@hotmail.com.

Eg ønsker å ha kontakt med deg i løpet av desse dagene, da eg virkelig ønsker å hjelpe deg til ein sunnare livsstil og ei heilomvending fra dårlege vaner du kanskje har. Så eg er din støtte og motivasjon, om du ønsker det 🙂 Kunder har fortalt at dei føler seg lettare, at buksa ikkje strammer lenger og dei får meir overskudd i kvardagen. Nokre sover bedre og får mindre cravings.  Det du gjør denne måneden, legger grunnlaget for korleis du føler deg neste måned!

Gleder meg til å hjelpe DEG til ein sunnare livsstil!

 

 Nettbutikk: myaloevera.no/anitaveberg

Følg meg vidare på Instagram for mykje sunn mat: ptanitaveberg

og på Snapchat: Neeten