Den dagen eg ble kone! Del 2: Forberedelser

I’m amazed when I look at you. Not just because of your looks, but because of the fact that everything I’ve ever wanted is right in front of me. 

I del 1 av «Den dagen eg ble kone!» delte eg våre invitasjoner. No kjem det litt fra våre forberedelser i morgontimane på den store dagen.


Eg og jentungen booka brudesuiten natta før bryllupet, så vi fekk litt kvalitetstid før sjølve dagen. Vi kosa oss med god mat, snacks og tv fredagskvelden. Vi fekk og besøk av min flinke stylist for prøvesminking og oppsett av hår, og med ho var og assistenten hennar som skulle sminke og fikse håret til Angelica dagen etter.

_MG_4807

Frokost må til på ein slik dag

Vi blei vekt kl.06.00 av fotografen som kom. Mari Fjellkårstad var med heile dagen og passa på å fange øyeblikka som vi sjølv ikkje rakk å få med oss på ein slik dag. Mari er ei rolig og herlig jente som var ein fryd å ha som fotograf. Takk Mari.

_MG_4728

I desse fine koffertane hadde eg alt tilbehøret mitt: Diadem, øredobber, strømpebukse osv.

Kl.07.00 kom Karoline og Juni klare for å gjere oss fine til den store dagen. Fantastiske damer som kan faget sitt.

_MG_4741

_MG_4838

Etter at vi hadde fått dolla oss opp litt (les:veldig mykje) kom min forlover og bestevennina til Angelica. Forlover Lene skulle og bli stæsja opp. Jentene våre Ariel og Angelica er saman heile tida, og bryllupsdagen er intet unntak.

_MG_4863

Hjelp med kjolen måtte eg og få. Uendelig med knappar både bak og på ermene.

_MG_4932 _MG_4938 _MG_4940

Knapp knapp.

_MG_4943

Knapp..


Angelica drøymer om den dag ho skal stå brud <3

 _MG_4903


I del 3 vil dere få sjå korleis eg og min då kommande mann valgte å utføre  «vårt første møte» på vår store dag 🙂

 

Takk for titten.

 

Klem frå Anita