Det du er ment til å gjøre

Kver dag ser eg på motivasjonsvideoer, leser motiverende quotes, leser bøker som utvikler meg eller hører på musikk som gir meg motivasjon. Dette er noe eg gjør fordi eg ser viktigheten av det. For min personlige utvikling, for å bygge opp under det eg allerede har lært fra livet og for å få enda meir motivasjon til å nå mine drømmer. I dag kom eg over denne videoen eg skal dele her no. Les Brown er en utrolig mann, og no har eg sett denne videoen 3 ganger allerede.

Eg kan innrømme det at eg blir nesten på gråten når eg hører dei første 70 sekundene. Bare det å høre han seie med hans overbevisende stemme at eg er meint til å gjøre dette. Du må elske det! Du må elske det og det må vere det du er ment for å gjøre! Dette ble gitt til deg for å gjøre! Gjør det du er ment til å gjøre! Om du skal bygge noe, skape noe, og du ikkje veit korleis, lær deg det! Bare gå ut der, det er mulig at du kan få det du vil ha! Du må vere villig til å feile for å få suksess! Det er hardt! Det er vanskelig! Og det er verdt det!!

Se videoen ved å trykke på linken og lukk gjerne augene første 10 sekundene, det gjorde eg 😉

«It’s gotta be what YOU are supposed to do! It’s was given to YOU to do!!»

Les Brown – You got to have passion

Eg veit at eg er meint for å gjøre det eg gjør no. Det merker eg kver gang eg blir så innmari rørt når eg hører en sangtekst, hører på en slik video som her og tenker over korleis livet mitt faktisk har blitt.

IMG_2991

Og i dag skal eg gå enda et steg lengre for å komme dit eg vil. Eg skal så langt ut av komfortsonen at eg ikkje heilt veit korleis det kjem til å gå. Men dette skal eg klare. Og eg skal lære av dei beste. Eg skal henge med dei beste. Du blir som dei 5 personene du er mest med. Vel, eg håper på tro og ære at eg er eller blir like god og snill som min mann, like tålmodig og varm som min søster og like omtenksom og hjelpsom som min mamma. Og no skal eg bli like rå på kost og trening som dei damene eg skal dele det neste halve året med. WOW, eg kan nesten ikkje vente! Og i dag går startskuddet!

IMG_3392PS. Neste veke er det EUROPEAN WEIGHTLIFTING CHAMPIONSHIPS her i Førde, alle som kan må komme på Førdehuset og heie og delta blant publikum. For ei rå veke det blir! Vi må heie på våre lokale og heie på dei norske utøvarane. Eg gleder meg!