Eg søker DEG!

Leaders don´t force people to follow. They invite them on a journey! 

Å vere leder er ganske tøft iblant. Å ha sitt eige firma er tøft. Å ha variabel inntekt er tøft. Men ville eg gått tilbake til livet som ansatt, med å gå på jobb fleire timar dagleg, og jobba for nokon andre sine drømmer? Nei. Men det eg fordi eg har funne min måte å tjene pengar på heimefra, og ingenting kan måle seg med den friheten eg har kvar einaste dag!

Eg valgte å bryte ut av det trygge, ut av komfortsona og gjere ting eg egentlig ikkje turte. Om det er skummelt? Ja, sjukt skummelt. Men verdt det? Ja, det er det beste eg nokon gong har gjort for meg sjølv.

Då eg starta i selskapet for 3 år sidan hadde eg stor suksess det første året. Kvalifiseringane, rekrutteringa, salget, ja alt gjekk mykje av seg sjølv. Kanskje fordi det var nytt, eg var supergira, og folk var veldig nysgjerrige og interesserte. Det dabba av det andre året og framleis er det ikkje heilt der det var no tredje året, men hey, dei som får suksess er dei som ALDRI gir seg. Eg veit at eg fant skattekista, eg digger denne jobben, og eg har lagt mi sjel og mitt hjerte i denne businessen.

Det mange ikkje veit er at denne businessen blir THE BIG THING nokre år fram i tid. Det blir den nye, foretrukne arbeidsmetoden! Dei som er og blir med i denne framgangsrike måten å jobbe på no, dei er eit skritt foran! Eg forstår all skepsis, spekulasjon og dei som og er negative. Eg forstår! Det er ukjent og skummelt. Og vi mennesker liker ikkje det ukjente og det uvante. Hjernen vår er skapt for å passe på oss og holde oss trygge! Om hjernen skulle få bestemme, kven hadde då turt å gå ut av komfortsona?? Eg og var skeptisk, men det tok ikkje mange måneder før eg hoppa i det og omfavna muligheten. Og eg vart hodestups forelska i jobben! Kven kan seie at dei er hodestups forelska i jobben sin og gledar seg til kvar bidige dag, og ikkje minst gledar seg til den «grufulle» mandag?! Eg kan.

When 99% of people doubt your idea, you´re either gravely wrong or about to make history! 

Eg har og fått dele meir av min lidenskap og egne erfaringer gjennom mi nye coachingtjeneste for overvektige, og det gir meg attpåtil så mykje! Det at eg får jobbe heimefra, eller kor som helst, og hjelpe andre mennesker til å bli bedre versjoner av seg sjølv, det er ein fantastisk følelse! Og veit dere kva? Eg hadde aldri turt å bli onlinecoach innen vektnedgang, hadde det ikkje vore for all den sjølvutviklinga eg har lært gjennom selskapet eg vart ein del av for 3 år sidan! Det er den businessen som har fått meg dit eg er i dag, og som skal få meg endå vidare! Eg kjenner eg blir rørt når eg tenker på det og skriver om det, at eg i det heile tatt kunne vere skeptisk og tvile på om dette var noko for meg, når det har gitt meg drømmelivet, hjelpt meg å finne mine lidenskaper og kva eg vil her i livet!? Wow, frysninger!

Alle ideane mine, alle drømmane mine som kjem til å gå i oppfyllelse, alt eg jobber med kvar dag, er komt med inspirasjon fra akkurat denne businessen!

Det eg søker DEG til er, OM du er villig til å bli ein leder, ein coach, og ein som vil jobbe med din egen personlige utvikling, er å la meg vere din coach innen denne nye businessformen. Du kan få din egen business til jul av deg sjølv, eller som den beste nyttårsgaven du nokon gong har gitt deg sjølv. Men denne jobben krever sitt. Du må vere villig til å legge sjela di i dette. Du må tørre å gå ut av komfortsoner. Du må lære deg å riste av deg negative kommentarar. Men eg skal love deg at det er verdt det.

Du blir ein av dei som går imot strømmen, og jobber mot drømmen.

Men du treng ikkje å ha det som fulltidsjobb, du kan så klart fortsette på jobben din, og det kan du gjere lenge. Det vil eg absolutt anbefale. Men du må legge tid og krefter i dette, og det kan bli din største fordel og inntektskilde. Du kan jobbe deltid på det som gir deg MEST, og DET kan ikkje undervurderast. Men vit då, at det tar tid, 3,5 eller 10 år, men kva for nokre vanvittige drømmer tar ikkje mange år å oppnå? Du kjem til å vokse ilag med businessen, på ditt personlege plan, og då MÅ det ta tid.

Surround yourself with a team just as hungry as yourself! 

Om du er ein som ikkje gir opp ved første oppoverbakke, er det DEG eg søker. Om du er villig til å jobbe, sjølv om lysta seier nei, så er det DEG eg søker. Eg lengter etter å jobbe med skikkelige goalgetters, skikkelige lederfigurer, dei som aldri ALDRI gir seg, og jobber på som bare søren! Om dette er DEG, og du har innmari lyst å gjere noko anna, noko meir, noko rått og noko livsendrande, så vil eg du tar kontakt NO! Saman når vi nye høgder, kven veit kva 2018 kan gi oss då?! Wow, frysninger igjen!

If you want to make everyone happy, don´t be a leader, sell ice cream!

 

Du kan lese meir om alle dei spektakulære fordelane HER.

Send meg ein mail i dag: ptanitaveberg@hotmail.com