Egentid og familietid. Ja takk, begge deler.

Life is better when your lashes is on point.

No kan eg stikke på teltferie i skauen og føle meg like fin kvar morgon eg tråkker ut av teltet. Til tross for hår til alle kantar og morgenånde. Mine vipper er iallefall i tipp topp shape. Takka vere flinke Natalie.

IMG_3871

Eit par timar med døsing og avslapping på benken til Natalie i dag gjorde seg det. Så fint å bare reise seg og gå ut derifra og føle seg smashing og blunke til alle du får augekontakt med. Neida, eg blunker ikkje. Bare smiler fint. For det er jo bare høflig å gjere. Kvifor er det så mange som ikkje smiler til andre mennesker? Det gjer jo både oss sjølve og dei andre glade. Smil og vær glad og smitt det over på andre. 🙂

IMG_3873

For å ta vare på dine vippeextensions får du nokre raske tips her:

Ikkje fikle på dei (lettare sagt enn gjort, men eg prøver)

Børst dei kvar dag

Vask dei med godkjent rengjøringsmiddel (dette kan eg bli bedre på)

Unngå oljebaserte produkter rundt augene

Få vipperefill etter 2-3 veker (denne gongen gjekk det 1 måned, det var bittelitt i lengste laget syntes eg)

Ta kontakt med Natalie om du lurer på noko eller for å bestille time 🙂

IMG_3295


Min gode venn og kollega May-Linn har og vore hos Natalie og kunne fortelle dette frå då ho var der: «Eg synest vippene var veldig fine. Vart veldig fornøgd. Følte meg veldig fin med dei lange vippene. Og så er Natalie veldig flink under heile prosessen. Det er behageleg å sette på vipper hos ho.» 

May-Linn Sollibakke

11245516_1624590524452520_5095866991813495664_o

Så lekkert!! 🙂

Og som eg har nevnt før, det er kjempegode prisar:

IMG_3325

– «When you support a small business, you´re supporting a dream» –


Håper dagen din har vore like fin som min. Etter herlig egentid med refill av vipper jobba eg nokre timer på heimekontoret, før eg henta gutane i barnehagen. Vi fant ut at vi ikkje gadd heim med ein gong og var innom klatreparken ein tur. Der kan du tru dei kosa seg. Kvalitetstid med barna gjer ekstra godt når eg tek vare på meg sjølv nokre timar først. Fin og rettferdig fordeling vil eg seie.

IMG_3890

At eg kan styre min eigen kvardag på grunn av jobben eg gjør heime i min onlinebusiness, gjør meg så takknemlig. Eg gjør jobben når det passar meg, for barna er viktigst. Dei er ikkje små og troskyldige for alltid, det er dei for så vidt ikkje no heller, men snart er dei ungdommer og kanskje blir dei superflaue for å vere med mammaen sin. Ikkje veit eg. Men eg tar ingen sjansar.

–  «Every man dies, but not every man truly lives» – 

Klem fra Anita