Eit av mine fantastiske verktøy!

WORKBOOK TIL DEG!

Eg elsker å skrive mål og planlegge drømmane mine. Ikkje bare drømme drømmane, men faktisk planlegge, og tenke ut, korleis eg kan nå desse.

 

Fordi, og høyr på dette: Når du drømmer, vit at dette er den klokaste delen av deg som foreslår eit potensielt nytt nivå for deg! Så ta hintet!

 

Så kva drømmer du om? Nytt hus, ny bil, bli supersprek, vere meir glad i deg sjølv, vere din egen sjef, bygge din egen business, reise verda rundt? Men om du ikkje veit korleis du kan nå desse drømmane, korleis kan det då gå i oppfyllelse?

Gi meir oppmerksomhet til dei tinga du naturleg føler deg dratt mot. Dei er ofte forbinda med din veg, din lidenskap og din hensikt med sjølve livet. Ha mot nok til å følge dette. Utan å følge det du er lidenskapelig opptatt av, er drømmane ubrukelege..

*****

I dag ville eg altså bare titte innom og tipse dere om verktøyet eg bruker for å planlegge og jobbe meg mot drømmane mine. Er du interessert i å vite meir om korleis du kan nå dine mål og drømmer? Då er dette arbeidsheftet for deg!

 

THE BLUEPRINT WORKBOOK 

– A step by step guide to designing an exceptional life –

Dette arbeidsheftet bruker eg både til mine bedriftsmål, familiemål, økonomi og endå meir. Egentleg alt eg vil nå i livet skriv eg inn her og jobber med. The Blueprint Workbook er full av hjelpsomme spørsmål og hjelpemidler. Den vil hjelpe deg til, blant anna, å:

  • Få klarhet!
  • Sette realistiske, men også hårete mål!
  • Planlegge og forberede!
  • Lage dei vanene, ritualene og rutinene du treng!
  • Lære deg kva dine verdier er!
  • Visualisere dine mål og drømmer!

 

Spol fram til den siste dagen i ditt liv.. Kva vil vere mest viktig då?
Gjer dette viktig NO!

 

LES MEIR HER.

 

Eg kan gi denne anbefalingen til alle eg kjenner og alle mine lesarar, men ikkje veit eg om dere vil forstå kor mykje bare dette arbeidsheftet har gjort for meg. Men The Blueprint Workbook har VIRKELIG hjelpt meg, og eg er sikker på at den kan hjelpe DEG og. For ein så liten sum, og du kan skrive den ut på nytt, for alltid, når du først har fått den, er den virkelig, virkelig verdt å betale nokre få kroner for. Eg anbefaler den på det sterkaste.

 

Klem fra Anita

 

Psst! Har du huska å melde deg på nyhetsbrevet mitt? Vi har allerede med oss damer fra England, Spania, Amerika og Dubai, så alt eg skriver der er på engelsk. Der sender eg minst 1 mail i veka om korleis få eit lykkelegare og sunnare liv, både innafor mat og helse, kropp og sjølvaksept, kosthold og oppskrifter, og så klart litt om det eg skreiv om i dette blogginnlegget, altså målsetting og livets reise! VELKOMMEN SKAL DU VERE! Meld deg på til vår nye tribe HER. Og husk å legge meg til som kontakt i din mail/adressebok (ptanitaveberg@hotmail.com), så du faktisk mottar ditt lesestoff, og det ikkje endar opp i søppelposten din kvar gong! 🙂