Er DU klar for høstens transformasjon???

Nå starter vi øyeblikkelig neste runde av PROSJEKT OVERVEKTIG OG DRITTLEI!
På FREDAG FAKTISK!! Og eg har kapasitet til å ta inn fleire, så send meg ein e-post: ptanitaveberg@hotmail.com, om DU ønsker å bli med inn i kurs 3!
 
Det blir 3 fantastiske måneder med livsstilsendring og transformasjon! Du kjem til å bli meir glad i deg sjølv gjennom desse 3 månadane, og du vil lære deg foodprep, kanonbra vaner til eit sunnare og bedre liv, og vi skal ha stort fokus på positive tankar og den skikkelige godfølelsen vi får når vi ikkje bare vil og ønsker, men faktisk GJØR!
 
Er det noko eg har lært gjennom alle mine år med vektproblemer, så er det at vi MÅ bli glade i oss sjølve, uansett kor vanskelig det er, sjølv om vi er tyngre, større eller slappere enn det vi kunne ønske! For lykke ligger innvendig, ikkje utvendig! Vi skal jobbe MYKJE med dette!!
 
Mange har gått ned 5-10 kg på dette kurset tidlegare, og sjølv om vi ikkje skal fokusere på vekta, så veit eg at det er mange som ønsker seg ned i vekt! Så vi skal klare dette også, ved siden av å bygge livsendrande vaner og positiv tankegang!
 
Eg er så innmari klar, og rop ut om DU vil vere med, for eg har endå plass til nokre nydelige mennesker til!
 
Klem fra supergira Anita!
UPDATE 06.11.2018: Prosjekt Overvektig og drittlei går i sitt siste kull no, og går fra 2019 vidare i ny form. Meld deg på mitt nyhetsbrev for å få tilgang til eit splitter nytt 7 dagers gratis kickstart-kurs, og bli med vidare for å sjå kva som kjem i 2019! 🙂 –> https://anitaveberg.com/subscribe/