Er Network Marketing for studentar?

If someone offers you an amazing opportunity and you’re not sure you can do it, say yes – then learn how to do it later.

Det var det eg gjorde. Eg visste ikkje kva det var eg heiv meg ut i. Men eg skjønte at her var det mulighetar som få andre yrker eller utdanningar kunne måle seg opp mot. Eg starta i Network Marketing som PT-student for 2 år sidan, med ein baby heime, ein liten i barnehagen og ei på barneskulen. At dette skulle bli livets beste valg var eg ikkje klar over då. No sit eg her og priser meg lykkeleg for at eg såg forbi skepsisen og tok eit valg for meg sjølv.

IMG_4893

Som student har man kanskje ikkje råd til så mykje. Spesielt ikkje å reise på ferie. Det er ikkje utan grunn at det er mange studentar på matbutikkar om sommaren og i andre ferier. Dei må tjene pengar for å betale studiane og bolig. Studentar får gjerne ikkje reise på ferie, fordi dei må jobbe når dei først kan. Kjenner du deg igjen?

IMG_7349 IMG_7346

I Network Marketing kan man ta med seg jobben overalt. Ta med deg jobben på hytta, på stranda, til varmare strøk, på telttur, you name it. Dagens teknologi gjer til at man kan tjene penger via mobilen, iPaden eller pcen. Det er enorme mulighetar der ute, men mange som ikkje veit om desse. Eg visste ikkje om dette heller, og gjett om eg kunne ønske at muligheten hadde komt min veg tidlegare. Som då eg var fattig student på hybel eller når eg budde heime hos min mor. Eg kunne jo bare lært meg kva eg skulle gjere, hjelpe andre å gjere det same, anbefale det eg likar og hatt det som ekstrajobb ved sidan av skulen. Men eg visste ikkje om muligheten.

Sometimes all you need to do is to open a new door. 


Verda er i endring. Måten vi menneske tjener pengar er i endring. Eg er bare så glad eg veit dette. Og får du ein slik mulighet, ta den. Velg deg først ut eit Network Marketing-selskap du føler du kan stole på, som du kan stå for, som du ønsker å ha i livet ditt, og bare PRØV. Er du som meg, vil det berike livet ditt. Massivt.

Du hadde fått ein frihet du ikkje kan få i andre yrker.

  • Du hadde fått friheten til å vakne opp kvar dag med DIN egen plan.
  • Du hadde fått muligheten til å endre din framtid, framtida til dine barn og generasjonar.
  • Ein sjanse kvar dag til å hjelpe nokon
  • Muligheten til å ha det morsomt på jobb – kvar dag.
  • Muligheten til å snakke med nye, interessante mennesker kvar dag.
  • Muligheten til å jobbe tilpassa din familie og hobbyar.
  • Du jobbar når du ønsker og har ingen sjef over deg.
  • Ein sjanse til å tjene ekstra inntekt ut frå din egen innsats, ikkje andre’s.
  • Du kan starte opp utan forkunnskapar og utdanning, fordi «du får det mens du går».

 

Visste du at det gjennomsnittlige mennesket ser på TV 151 timar i månaden? Det er ei heil arbeidsveke! Ein av hovedgrunnane til at mange er involvert i Network Marketing er for å ha meir tid til det dei ønsker. Noko av det fine med dette yrket er at du kan bruke så mange eller så få timar du har lyst og mulighet til å bruke. Kva om du hadde investert 10 – 20 av desse timane i ein heimebasert business online?

IMG_6903

Kontakt meg her

All you need is wifi and a dream.