Familiebedrift under ein paraply

Det var ein gong ei lita jente med store drømmer. Drømmer som ho lovte å realisere ein dag. Eg har ikkje tenkt å skuffe den lille jenta. Eit bekymringsfritt liv der eg leika heime på tunet i byggefeltet, planla store ting eg skulle gjere. Eg skulle bli dansar. Det har ikkje blitt endå, men eg elskar dans, rytme og musikk, som gjer at eg dansar inni meg kvar einaste dag. Og mi lille frøken på 10 gjer endå meir ut av sin danseglede enn eg gjorde. Og ho veit ho kan bli akkurat det ho vil. Danseproff er målet. Så klart klarer du det, jenta mi.

img_9642

Sjølv om eg ei stund ville vere butikkdame, og eg elska jobben min då eg var butikksjef på Bianco Footwear, har eg så lenge eg kan huske, ønska å styre alt sjølv. Eg ville vere min egen sjef. Eg drømte ei stund om egen skjønnhetssalong, og er framleis veldig glad i styling og makeup.

img_6156

Trening har og vore ein stor del av livet mitt. Volleyball, fotball, telemark, idrettslinje på folkehøgskule. Men det blei og mange år med kun litt trening her og der. Masse inaktivt. Eg er så glad eg fant styrketrening og forelska meg på nytt i trening. Personleg trenar-utdanninga gjer meg trygg på at eg kan det eg gjer, og er så heldig som tok utdanninga og har alt det i grunn.

Då Forever kom inn i livet mitt såg eg muligheten. Eg visste ikkje kva det gjekk ut på. Men man trenger ikkje vite det. Man lærer jo medan man går. Du treng ikkje vite korleis det funker, du trenger bare å vite at det funker! Eg veit at om eg ikkje tar sjansar, vil eg aldri lære. Og lærer eg ikkje, vil eg aldri bli den eg drømmer om å vere.

Eg veit at dette funker. Forever kan gi meg livet eg drømmer om, men kun om eg er villig til å jobbe for det. Er du villig til å jobbe nokre timar kvar veke med Forever, og gjere dei timane effektivt er du på god vei til ditt drømmeliv. Ikkje veit eg kva ditt drømmeliv er, men eg veit at for mange er friheten til å gjere det man vil og styre sine egne dagar ein drøm. Som kan oppfyllast. Det har eg lært. Fordi eg turde å ta ein sjanse.

Det at eg har fått muligheten til å leve av Forever og at eg får vere heime og jobbe mine dagar her gjer meg så takknemlig. Og det å vere takknemlig, det gjer deg lykkeleg. Heilt sant.

img_7765

Vi har ein familiebusiness. Eg og min mann er begge registrert som forhandlarar, men det er eg som jobbar med det. Han er ein stor del av bedrifta fordi han trur på meg. Og han trur på Forever. Han ser kva som kjem ut av dette. Han ser kva Forever gjer med meg. Han ønsker å sjå meg lykkeleg, og det er dessverre sant at man blir ikkje komplett lykkelig om man mistrivast på jobben. Sjølv om man har den beste familien og alt anna på jord.

Mistrivast man på jobb som er ein så stor del av livet fra man er 18-25 til 60-70 så er man døde før døden inntar. Eg vil heller leve når eg først lever, enn å vere død mens eg lever. Eit sitat eg høyrte på filmen til boka The Secret: «What if I have lived my whole life wrong?» Eg har brukt så mange år på å leve feil, slik eg ikkje vil leve, og ikkje ha det bra. Derfor er takknemligheten så stor for at eg har drømmejobben, drømmelivet og for at eg føler meg takknemlig, glad og lykkeleg kvar einaste dag. For resten av livet mitt. img_4242

Når eg ein dag blir så gamal at eg ikkje har noko meir her å gjere, har eg ein stor business som mine barn kan ta over. Dette blir ein stor bedrift og organisasjon. Ei formue med muligheter, frihet, trygg økonomi og vennskap og reiser over heile verda.


Det at eg kvalifiserer meg til eksotiske turar og kan reise med dei suksessrike i Forever gjer meg stolt. Og turane er noko alle som er villige til å jobbe regelmessig og dedikert kan vere med på. Man må berre tørre å satse. Sjølv om man ikkje veit heilt korleis man skal gjere det. Det er det man har veilederen sin til. Og teamet. Og andre FBO’s. Og opplæringen på nett. Bøkene vi anbefalar alle å lese. Opplæringen gjer oss trygge og kompetente. Alle arbeid startar jo med opplæring og nervøsitet, så klart. Også i FLP (Forever Living Products).

img_7658

Det at eg og familien har en familiebedrift under ein paraply gjer meg veldig trygg og beskytta. Det at vi er under paraplyen Forever Living Products, som har vore på markedet i snart 40 år, og at dei er så stolte, dyktige og ekte gjer meg så glad for at eg takka ja til muligheten da eg fekk den meldinga på Facebook for 2 år sidan. I september 2014 vart eg forhandlar der heile familien begynte å bruke produkta, og til den dag i dag, og for alltid, kjem til å benytte kun våre produkt til alt vi treng i heimen.

Aldri meir leve frå lønn til lønn. Aldri meir måtte la andre bestemme kortid vi skal ha ferie. Aldri meir betale regningane for seint og få betalingsvarslar. Eg bestemte meg. Eg ville ikkje leve sånn. Og eg gjer noko med det. Fordi eg fant muligheten. Den kom til meg. Og eg tok den.

– ptanitaveberg@hotmail.com –