FLOKEn som er gull verdt

Endeleg fekk eg svinga meg oppom frisøren min igjen. //Inneheld reklame

Det var på høg tid, og no måtte eg bare få friska opp sveisen litt før USA-tur, våren og maidagane. Melinda stod klar med saksa og dei flotte allergivennlige fargane ho har, og gjorde meg ny. Dei slitte tuppane forsvant og hårfargen vart virkelig friska opp. Sjekk bildet under. Oh man! Enorm forskjell. No kan eg gå våren i møte!

Eg hadde jo egentlig med meg min eigen mat, sidan eg kom rett fra trening, men Melinda diska opp med min favorittshot (seriøst, den er sååååå god, har du ikkje prøvd den endå, så kom deg av gårde!), kaffi og snacks! Ser dere kvifor eg koser meg maksimalt når eg er hos frisøren?? Tihi..

Og om ikkje det var nok. Floke Jølster er så fredelig og behagelig! Eg skulle sitte med fargen i håret i 30 minutter, og Melinda hadde som vanlig på kjempedeilig, behagelig musikk, og eg fekk sitte og slappe av og trykke på mobilen, lese blad, spise snacks og drikke kaffi heilt for meg sjølv utan forstyrrande elementer. Kan dere tenke dere for ei avslappande atmosfære og deilig opplading?

Eg ladar opp når eg får kvile meg på den måten. Det hadde vore travelt for meg, og det veit eg av erfaring, om det hadde vore fleire frisørar, mange kunder, mange telefonar og mykje kjas og mas medan eg sat i stolen. Det hadde virkelig ikkje blitt den samme, deilige opplevelsen kvar gong eg er der. Eg er så takknemlig for Melinda og hennar kjempefine og serviceinnstilte frisørsalong. Takk for at du fiksar håret mitt kvar gong eg treng det, Melinda, du er virkelig gull verdt for meg.

Alle kan bestille timar via FIXIT.NO og det anbefalar eg absolutt DEG å gjere! Hos Melinda får du stillhet, fred og ro og eit frisørbesøk du vil ønske å gjenta. Nyt timen din, og ro ned fra kvardagens stadige kjør.

 3 FOR 2 – kampanje på alle R.A.W-produkta i salongen! Eg fekk prøve desse med verdens deiligste lillafarge, og dei er virkelig så gode som dei ser ut! Den lilla er spesielt for farga hår, noko som er meget bra for meg, som liker at den nye fargen og håret held seg friskt og glansfullt så lenge som mulig.

  

Tidlegare har eg og prøvd dei under, og den beige conditioneren har virkelig ei eksepsjonelt deilig lukt!! Desse produkta kan egentlig ikkje beskrivast, det er iallefall ikkje lett, dei må bare prøvast! Og no får ein altså 3 for 2 fram til 17.mai! Eg kan love deg at du finner noko du liker. Kva med ein leave in-kur i tillegg til sjampo og balsam?! Eller ein oljespray som beskytter?

Dei er så heldige dei på Vassenden og omegn som har ein så fin salong midt inne på senteret på Jølstraholmen. Heldigvis er det ikkje lange biten for meg å køyre opp dit heller, og det gjer eg glatt for eit par timer med avslapping og null stress. Virkelig noko eg ser fram til kvar gong!

———————–

Eg fant også ein veldig fin artikkel frå då Melinda starta opp. Les gjerne HER.

Følg Floke Jølster på FB og heile Floke-kjeden på Instagram for inspirasjon, tips og råd, tilbud og kampanjer.

 

Klem fra Anita