FRA SJØLVHAT TIL SJØLVAKSEPT

Sitter du på gjerdet og klarer ikkje bestemme deg for om du skal bli med på kurs på mandag? Veier du for og imot? Har du råd til det? Har du tid til det? Orker du å begynne på eit slikt prosjekt? 

Då skal eg fortelle deg noko. Det vi skal gå gjennom på kurset er den VIKTIGASTE jobben du nokon gang kjem til å gjere for deg sjølv.

 

Om du så ikkje tar i bruk alle verktøya og hjelpemidla med ein gong, så har du dei for alltid og kan jobbe med det når som helst.

 

LES MEIR HER 

 

Du skylder deg sjølv å starte det livet du fortjener. Eit liv der du faktisk føler deg ok. Der du ikkje lenger føler deg mindreverdig og ikkje pen nok eller bra nok.

 

Du fortjener å føle deg på topp. Uansett kor mange kilo du veg, kva kropp du har, og korleis din utsjånad er.

 

Du treng ikkje gå ned eller opp mange kilo i vekt for å fortjene godfølelsen, kjærleik og det å vere normal. Du er akkurat som du er, og det er meir enn nok.

 

Du kjem til å forstå at du er så mykje meir enn kroppen din. Skallet ditt. Skinnet ditt. At det på utsida har så vanvittig lite betydning. Det kjem til å gå opp mange livsviktige lys for deg. Og eg gleder meg til at DU og skal føle deg NOK! 

 

*****

I morgen går altså startskuddet for kurset, og eg gleder meg til å hjelpe jenter fra sjølvhat til sjølvaksept, til bedre kontroll over mat og negativ tankegang, og til å ta tilbake livene sine!! Eg håper du og blir med!! 
I morgen øker prisen på kurset, så dette er siste frist før prisøkningen! Det blir og vanskeligare å komme igang etter at sjølve kurset er starta, så eg anbefaler deg absolutt å bestemme deg i dag!

 

– Send meg ein e-post: PTANITAVEBERG@HOTMAIL.COM

 

Og om du ikkje får svar tilbake fra meg I KVELD:

  1. Sjekk søppelpost
  2. Send ein ny mail, eller kontakt meg på Instagram: ptanitaveberg !! Det innvikla internett skal ikkje få hindre oss til å jobbe saman på den viktigaste jobben vi kan gjere! 🙂

 

Takk for titten, og så håper eg virkelig at vi snakkast!

 

 

Klem fra Anita