Goodbye Mascara, HELLO LASHES

Free naps with every lash service.

Nytt lag med vipper. Ein lur i samme sleng. Vi kvinner liker å bli «pampered up». Hår, hud, negler, vipper. No skal eg ikkje dra alle under ein kam, men eg er iallefall ein av dei som liker litt skjønnhetsbehandlinger og litt tid for meg sjølv med ro og pleie.

Det aller herligste med vippeextensions er at du våkner opp heilt smashing. Rundt augene i det minste. Ikkje treng du ta på deg mascara før du går ut dørene. Ikkje blir du skremt når du ser deg sjølv i speilet når du forsiktig slår på lyset på badet på morgonkvisten. Nei tvert imot. Du blir overraska. Meget positivt overraska. Tenk at det går an å sjå så flott ut kl.05.00 om morgonen. Det er ein slags frihet å ha vippeextensions. Du føler deg fin og flott, FØR du tar på sminke. Wow. Og du slipper å tenke på om mascaraen skulle renne, drysse eller farge av i løpet av dagen.

IMG_3313

Eg var hos skjønne Natalie i går. Ho har den søtaste lille salongen inne på eit rom i Elvegården. Så rolig og stille. Og benken eg fikk ligge på var søvndyssande. Teppe fekk eg på meg og. Fleire gonger dubba eg nesten av. Det skumle med å sovne når man er på ei slik behandling er jo at du ikkje veit om om du har ligget der og purka når du våkner igjen. Men Natalie og andre som arbeider slik har vel opplevd det meste. Eg kan finne på våkne av min egen snork heime, så det er ikkje umulig at det er slik eg våkner fra skjønnhetssøvnen hos andre og. Enten det er hos hudpleier, vippedama eller i solsenga (der for meg sjølv då).

IMG_3278  IMG_3280 IMG_3282

Natalie har meget gode priser på det ho tilbyr, sjå bare her.

PRISAR:

Klassiske vippeextensions: Kun 1050,- for nytt sett og 750,- for påfyll

Volumvipper, slik eg har på bildet: 1250,- for nytt sett, og for 1 time påfyll 650,- og 2 timar påfyll 950,-

Laminering av vipper: 850,-

Brynforming og farging, vanleg farge: 300,-

Brynforming og farging, henna SPA: 450,-

Microblading av bryn: 1500,- og etterfyll 500,- (modellpris)

Brynforming: 150,-


Bur du i Førde og omegn kan du kontakte Natalie på telefon 90 232 633 eller du kan like sida hennar og sende ho ein PM HER.

IMG_3295

Du kan og følge ho på Instagram HER.

Takk for superfine vipper, Natalie, eg er så strålande fornøgd! Tusen takk!!

Klem fra Anita