Restitusjon = muskeloppbygging

Låra mine føles tunge som bly. Stive som stokker. Men det er en DIGG følelse! Etter 2 dager med tøffe treningsøkter er det no kviledag. Kroppen kjennes sliten, og i dag nyter eg aleinetid. Sitter med pcen på fanget og jobber fra sofakroken. Litt standard husarbeid innimellom og en luftetur med huskyen vår Eira, men ellers kvile og restitusjon. Musklene som blir slitt ut på trening trenger å bygge seg sterkere med kvile og riktig mat. Det er slik du blir sterkere.

IMG_4300 IMG_4296

Gleder meg allerede til morgendagens økt, følelsen under og etter trening er uslåelig. Føler meg sterkere for kver veke, og det er en følelse eg aldri vil gi slipp på igjen! Get shit done 🙂

IMG_4276

Eg er kver dag takknemlig for at eg får leve mitt drømmeliv.

Og det å føle seg så takknemlig, det er det som gjør meg så lykkelig.

Og er du lykkelig, blir du glad, positiv og åpen for mer av akkurat det.

IMG_4299

Snap: Neeten