Ho såg sjansen til eit ekstraordinært liv

og grep den med begge hendene.

 

Det er akkurat det eg føler eg har gjort. 

For 3 år sidan visste eg lite om meg sjølv. Det kan eg no seie fordi eg har lært så innmari mykje. Eg trudde kanskje eg kjente meg sjølv, men eg tok veldig feil den gang. Det er kanskje vanskelig for andre å forstå, men det selskapet eg er ein del av, Forever Living Products, har skapt den nye meg. Det handler ikkje bare om å finne seg sjølv her i livet, det handler om å skape den du vil vere. Og uten Forever hadde eg aldri vore der eg er i dag.

I helga var eg på landets største arrangement for oss forhandlarar i Norge. Vi møtast på Successdays kvar høst og reiser heim derifra med så vanvittig mykje glede, følelser, inspirasjon og ny guts! For oss som jobber heimefra, og ikkje møter kollegaer kvar dag, er dette virkelig noko som booster heimebusinessen vår. Og eventer som dette, har eg aldri vore med på i andre jobbar, og det er vilt kor godt man kan føle seg, kor langt man har lyst å nå i livet, og kor mykje man forstår om seg sjølv og kor man faktisk vil, når man er på disse inspirasjonshelgene.

Fredagskveld – Hotell Plaza, superior room, film på tven og pepsi max i vinglass før leggetid. Det var herlig etter mange timar i bil. Og denne lekre skinnstolen, den ville eg bare ta med meg heim. Så fin!

Lørdag – Stod opp tidleg for å rekke å dusje, fikse og style, spise ein god frokost og vere tidleg ute i lokalet. Der fekk vi goodiebags med mykje lekkert, blant anna den stilrene flaska! Visste dere at lekre vatnflasker er in for tida? Forever følger iallefall med i svingane, det er heilt sikkert. Mange foredrag og mange fantastiske forelesere, ein slik dag gjør noko med oss. Matpause med litt shopping, mingling med andre FBO´s, sikra meg billett til neste års Successweekend, og bare ein herlig, herlig dag.

Søndag – På nytt tidleg opp, sjekke ut, plassere bagasjen på bagasjerommet og gå til Oslo Kongresshus for ein ny, inspirerande dag. Mange foredrag og recognitions i dag og. Og er det noko Forever kan, så er det recognitions. Og det er så viktig! Vanlige mennesker, der vi alle starter på same sted, men oppnår mykje meir enn vi sjølv trudde var mulig, mottar applaus, blomster, klemmer og gaver for å nå sine egne mål! Det er heilt vanvittig. Dess meir vi jobber for å nå våre mål, som gir OSS SJØLVE meir glede, meir mestring, meir inntekt og meir frihet, dess meir får vi igjen i form av recognitions. I Forever kvalifiserer vi oss til eksotiske turar for fleire dagar, med følge(!), turar som vi får gratis, medan i andre jobbar eg har hatt, så får vi såvidt eit kort til jul fra jobben. I Forever kvalifiserer vi oss til bilbonus, som er nokre ekstra tusen kvar einaste månad i 3 år(!), om vi gjør ein god jobb, som igjen gjør oss rikere, friere og med meir muligheter. Og bilbonusen kan vi rekvalifisere oss igjen til gang på gang. Eg har 1 år igjen, så må eg rekvalifisere meg. Då håper eg på level 3, for ja, det er nivå 1,2 og 3 også! Insane! 🙂

Søndagen var like fantastisk som lørdagen, og sjølv om man blir sliten, så vil man jo ikkje at det skal ta slutt. Men alt har ein ende, så dagen blei ferdig der også. Tilbake på Plaza, henta ut bagasjen, bilen blei køyrd til døra, så vi kunne bare hoppe i den og komme oss heimover. Eg var heime kl.23.30, det trur eg er det tidlegaste eg har vore heime etter alle dei turane eg har vore på gjennom desse 3 åra! Ikkje verst.

Forever har gjort meg så mykje sterkare i mitt tankesett. Og no skal eg lære dette vidare. I mitt eige onlinekurs. Eg er jo bare heilt nødt å lære det vidare! For det kan hjelpe så mange fleire! Eg har jo sjølv ein vektnedgangshistorie, som eg fortsatt «skriver på», men uten Forever hadde eg ikkje hatt så sterkt tankesett som eg no har. Eg hadde ikkje lært meg kor viktig alle desse daglege, små vanene er. Eg hadde ikkje lært meg å visualisere drømmene mine og lært meg å ta på flymodus når eg trenger skikkelig ro. Eg hadde ikkje lært meg å finne mitt kvifor, eller korleis planlegge og strukturere ein heimebusiness. Alt eg har lært, klart og gjort desse 3 åra, kan eg takke Forever Living Products for. Det er virkelig drømmejobben. Fordi den gir meg mykje meir enn bare penger. Den gir meg utvikling, progresjon, lykke og frihet.

No er det natt her hos meg. Ein ny, effektiv jobbedag på heimekontoret venter i morgen. Gjett om eg gleder meg!

Vil du vite meir? Klikk HER.

 

– Set a goal so big that you can´t achieve it until you grow into the person who can – 

 

Klem fra Anita