Hver gang vi møtes

I dag hadde eg besøk av 7 flotte forhandlere. Vi hadde teamtrening og workshop. Det å møte andre som deler samme lidenskap og å dele erfaringer og ideer med kverandre er gull verdt i vår business. Vi jobber jo heimefra for oss sjølve, som gjør at vi må treffe våre kollegaer på andre måter. Vi har mange inspirerande treff der vi møter forhandlere fra heile landet, og av og til samlast vi lokale FBO’s også.

 

Vi har i dag hatt en workshop der vi lagde våre dreamboard. Det kallast også visionboard og drømmetavle. Man kan og bruke ei drømmebok. Et dreamboard er faktisk viktigere enn mange trur. Det at du kan sjå og visualisere deg sjølv langt fram i tid ved å kikke på dreamboardet ditt. Kver dag kan du gire deg sjølv opp litt ekstra mot å nå dine drømmer ved å sjå på det. Vil man det nok, klarer man det. Man må bare gjøre jobben.

IMG_3928

Vi drømmer om å kunne reise meir. Pusse opp huset. Finere interiør. Ny bil. Båt. Hytte. Hage. Ja, til og med vaskedame. Dette er ting vi drømmer om å kunne ha, og vi plasserer det på vårt dreamboard, noe som gjør at vi kjem til å jobbe enda hardere i Forever, for å kunne tjene dei ekstra kronene som gjør det mulig. Mye materialistiske ting, men det kan og lagast dreamboard av korleis vi ønsker å bli som personer. Noe eg har tenkt ei stund på å lage. Om du kjente meg for 1 år sida, og ikkje har snakka med meg sida, det vil ikkje vere samme person du snakker med no. Dette er på grunn av den utviklingen eg har hatt. Personlig, mental, psykisk utvikling. Når vi tør meir, utviklast vi til sterkere, tøffere, meir positive personer. Og det kan eg skrive under på.

IMG_3931

Vi hadde også produkttrening på vår aloe vera-baserte makeup og eg delte med teamet kva eg gjør på mine makeup-kvelder. Sminke er kjempemorsomt å jobbe med, og når sminken er så god, pleiende og fuktighetsgivende som vår er, så er den en fryd å både bruke sjølv og selge til kunder som vi vet blir fornøgde.

IMG_3937

Sunn snack og vår proteinbar i sjokolade hører med på workshop!

Vi liker også veldig godt recognitions i Forever. Eg ELSKER recognitions! Så i dag fikk alle komme opp og fortelle litt om kvifor dei valgte å bli med i Forever, og noen delte tips for å nå dit dei har komt. Alle fikk gratulasjoner og ei rose. Vi hadde alt fra heilt nye til ledere i Forever som delte sine erfaringer.

Innenfor Forever finnast det store muligheter for å avansere til nye nivå. Og kvert nivå belønnast då med en ny, kjempefin pin på våre store arrangement i Norge og Sverige, og i noen tilfeller betalte reiser, blant anna til Afrika og Hellas. Kvert nivå har også sine økonomiske fordeler.

Som eg skreiv i overskriften, kver gang vi møtes. Det er så koselig det. Og vi kan jobbe der vi vil. Heime hos oss sjølve, hos andre, på kafe og på flyplassen, på toget og i bussen. Vi kan jobbe i utlandet, på ferieturer, ja vi kan jobbe akkurat der vi ønsker.

 

For meg er dette drømmejobben. Og eg får vere med på å hjelpe andre til å få det samme. Vi jobber sammen for å få et friere liv. Med fleire muligheter. Med våre produkter i bunn. Som alle i huset her er storforbrukere av. Og det er jo sjølvsagt, siden eg får rabatterte produkter, i tillegg til bonus for produktsalg og mine egne bestillinger. I love my job.