Jobb heimefra og få gratis reiser

Sei adjø til kjedlige jobbreiser. Sei hei til jobbturer overfylt med luksus, fester fylt med promp og prakt, strandliv, flotte buffeer og fengslande foredrag. Eg snakkar rett fra hjertet når eg seier at eg ALDRI hadde trudd at eg skulle ha ein jobb der eg var så heldig å få oppleve eksotiske stader rundt om i verda via jobben. Då måtte eg vel bli reiseguide, flyvertinne eller personleg trenar med treningsreiser? Og sistnevnte tenkte eg faktisk på då eg tok PT-utdanninga. Men så dukka drømmejobben opp.

img_8233

Ein jobb der eg kunne kvalifisere meg til gratis reiser ved å jobbe heimefra. Er det mulig? Ja, det er det. I september reiste eg og min mann til ein 5-stjerners luksusresort i Hellas. Vi hadde ikkje vore på bryllupsreise. Vi gifta oss i desember 2015, og no nærmer det seg veldig vår 1 års-bryllupsdag.

Å ikkje ha råd til å reise på bryllupsreise, og ikkje kunne reise på familieturer utan å måtte vende på alt man har, og vere blakke i 3 måneder i etterkant, er noko eg ikkje har lyst å oppleve fleire gonger.

img_8646

Eg brukte 1 år i min nye jobb på å motta ei reise. Nokre bruker kortare tid, andre lengre tid. Vi styrer heimebusinessen vår som det passar oss, ved sidan av andre forpliktelsar, og mange har fulltidsjobbar ved siden av. Iallefall i starten til dei kan redusere stillinga si i fulltidsjobben for å jobbe meir heimefra, om det er det dei ønsker. Mange ønsker jo meir enn noko anna å ha meir tid til familie og hobbyar. Denne jobben gir frihet. Å kunne ta egne valg for korleis leve livet sitt. Det er frihet.

img_8402

Luksusresorten Costa Navarino i Hellas var magisk. Eg har aldri opplevd ein slik luksus. Vi hadde rom med eige basseng, kven har vel ikkje drømt om det? Eg veit eg har! img_8608

Når vi gjekk turer på den gigantiske resorten, blei vi forbløffa kvar gong fordi det stadig opp nye stader vi endå ikkje hadde vore på. Vi gjekk oss ofte vill, og brukte kart for å komme oss tilbake til rommet meir enn ein gong.

img_8567

Det var restauranter, butikker og cafeer. Basseng i ulike størrelser, spaområder og lang sandstrand med strandrestaurant.

img_8123

Maten var upåklagelig, og diett på tur var lite problematisk.

img_8641 img_8393 img_8250

Gaver fekk vi og. Koppane vi får på desse jobbreisene er herved mitt nye samleobjekt. Det å sitte heime no og drikke kaffi fra denne koppen gjer at eg drømmer meg tilbake til sol, sommer og luksus som er vanskelig å beskrive.

Vårt infinity-basseng bada eg i kvar einaste dag. Bare fordi. Har vi eige basseng på hotellrommet skal det jammen brukast. Rein prinsippsak det.

img_8683

Snapchat-følgerane mine fekk og sjå mykje av Costa Navarino. (Neeten)

img_8657

Og nei, vi hadde ikkje lyst heim igjen. Det var ganske trist faktisk å reise derifra. Men alltid er det godt å klemme sine barn igjen etter å ha vore kjærester heilt på ekte i nokre dagar.

img_8605

Kjenner meg takknemlig kvar dag for at denne muligheten kom til meg. At eg tok ein sjanse, sjølv om eg var usikker på kva jobben gjekk ut på. Man veit aldri før man prøver. Takk til selskapet mitt for at eg har dei beste produkta til meg og min familie, og den beste karrieremuligheten å hjelpe andre med. Livet hadde ikkje vore det same utan.

 – It´s better to look back on life and say: «I can´t believe I did that.»

than look back and say: «I wish I did that.» – 

Klem fra Anita