Julegavetips og lykkelig kone på Floke Jølster

Happy hair, happy wife, happy life! 

   

Etter salongbesøk hos Floke Jølster trasker eg bort til min svarte Volvo med hodet høgt og vifter med håret. Dei små grå er godt skjult, hårtuppane er trimma og heile kroppen kjennast som ny etter atter eit vellykka besøk i salongen til Melinda. Der kunne eg sitte i evigheter om ho hadde latt meg. Eg lengter allerede tilbake til julemagasin, deilig duft av Kevin Murphy og den rykande ferske kaffikoppen. Eg legger papirposen med godsaker fra salongen i setet ved sidan av meg, skrur på musikken og køyrer heimover. Happy hair, happy wife, happy life!

Vel heime var det ikkje ei lite fornøgd jente som fekk sin eigen hårbøyle og fekk teste ut ansiktsmaske saman med ho mor.

Ansiktsmaska var bokstavelig talt ei maske, og den føltes så behagelig mot huda. Vi prøvde å halde oss alvorlege, men latteren braut ut titt og ofte. Ikkje fordi vi såg noko morsomt på tv-en eller høyrde noko komisk på radioen, men fordi vi såg ut som julenissen. Ein fin jentekveld med ansiktsmaske og latter, og etter 30 minutt med den avkjølande maska på, føltes huda virkelig forfriska, glatt og roa ned.

«Må trykke den godt på plass i T-sona», forteller mor, medan Angelica ler og fniser, og bryter ut i latter fordi gamla ser så latterlig ut. Med 4 masker i pakken vi fekk, skal dette gjentakast snart igjen. For å le saman, det gjer ein aldri for ofte!

Denne maska er dermed ein perfekt julegave til ei tenåringsjente, då ansiktsmasker er «in», og det er endå kjekkare å gjere det ilag på ein kvalitetskveld med barna. Den kan så klart og vere gave til både kvinner og menn i alle aldre, for den er så enkel i bruk. Bare putt den på fjeset, la den ligge der i 20-30 minutt, og ta den av. Og den er IKKJE vond å ta av, slik som dei svarte peel off-maskene eg har sett andre ødelegge ansiktshuda si med medan dei bryter ut i smerteskrik.

Du finn denne organiske C-vitamin-maska hos Melinda på Floke Jølster.

Eit anna kjempegodt julegavetips er desse nydelige hårbøylene. På Floke Jølster får du dei i denne lekre gamlerosa fargen, svart og marineblå. Hårbøylene er mjuke, sit godt på og gir hårsveisen eit løft.

Angelica passa sin gamlerosa hårbøyle utmerket og matcha den med ein topp i liknande farge.

Ho fekk og prøve mammaen sin svarte hårbøyle, som kan brukast både til dagleg og med finkjolen på. Eg syns ho var kjempefin med hårbøyle, og desse er dei finaste eg sjølv har hatt. Den lille knuten på toppen gir den ekstra fine touchen.

*****

Om du treng julegaver, så er det bare å stikke innom Melinda på Folke Jølster på Jølstraholmen.

 Om du treng ein kvil i julerushet eller bare treng å friske opp sveisen før julebordet, så kan du enkelt bestille din neste time online HER. Og raska på, ho blir fort oppbestilt denne siste tida før jula setter inn.

Mannfolk: Vanskelig å finne gaver til kvinnen i ditt liv? Du har alt du treng akkurat her på salongen; Hårbøyle, ansiktsmaske og gavekort på ein frisøbehandling! Enkelt og greit. 🙂

 

Klem fra Anita