Julekos på Floke

A little more sparkle, a litte less stress. This Christmas I wish you the very best.

 

/Inneheld reklame/ Å ta turen innom Floke Jølster er blitt ein tradisjon før jul. Roleg julemusikk svever ut av høgtalarane, julemagasiner ligg klare til lesing og ei avslappende stund, klementiner og pepperkaker serverast og gjer at det lukter litt jul mellom alle dei deilige duftene til Floke´s nye hårserie og satsing; Maria Nila.

 

Den deilige ingefærshotten serverast av Melinda som vanleg, og den store, gode kaffikoppen gir fra seg ei deilig, varm røyksky. Julemagasinet åpnast, og med farge i håret nyter eg roen og stillheten, og kan ikkje anna enn å glede meg over at frisørbesøket faktisk roer meg, og ikkje stresser meg meir opp,  i ein travel julemåned.

Etter ei stund med lesing og avslapping, er det tid for hårvask og utskylling av farge. Med massasje i hodebunnen samtidig får eg virkelig roa ned og kjenne på takknemlighet for å ha tatt meg tid til frisørbesøk denne dagen. Uansett kor travelt du har det i førjulstida, så ta deg tid til eit besøk på Floke Jølster. Dei fleste tar seg tid til frisør før jul, men tenker du noko over atmosfæren der du skal sitte i 1-2 timer? Får du roa ned, slappa av? Får du nyte aleinetida som du bør gjere når det er travelt og truleg tankevirrvarr ellers? Mangler du kanskje julestemninga? Ta deg ein tur innom Melinda du. Det vil nok truleg hjelpe.

BOOK TIME HER 

Eit ekstra kampanjetilbud til deg: 20% på din neste klipp!

Få 20% på klipp i januar og februar viss du klipper deg til ordinær pris no.
Kampanjen gjeld for dei som klipper seg fram til 31.desember!

Hyllene hos Floke Jølster har blitt fyllt opp med deilige farger. Mintgrøn, fersken, rosa, babyblå. Å, som eg elsker slike farger! Maria Nila er den nye serien som står og brisker seg i hyllene ved disken inne på salongen. Og eg var så heldig å få med meg desse nydelige rosa og lyseblå produktene som eg kan bruke heime!

 

Luminous Color Shampoo: Ein sjampo for farga hår utan sulfat og parabener som bygger opp og styrker hårets struktur og tilfører glans. Granatepleekstrakt og Colour Gard Complex reduserer fargetapet som oppstår ved vask og varmebehandling. Så bra for meg! Sjampoen beskytter håret også mot UV-stråling og frie radikaler. Gleder meg til å bruke denne sjampoen og balsamen (Luminous Colour Conditioner) framover, så håret mitt får den pleien den treng, og at fargen held seg fin og fresh. Glansfullt og sunt hår er jo noko vi alle vil ha, ikkje sant?

 

Quick Dry Heat Spray: Ein varmebeskyttende varmespray som reduserer tida du bruker på føning. Perfekt for meg! Denne beskytter også mot UV-stråling og frie radikaler.

 

Invisidry Shampoo: Pudderspray til mørkt og blondt hår som umiddelbart frisker opp fett hår. Påførast i tørt hår, og kan brukast om du ikkje rekk å vaske håret ein dag. Midt i blinken for dei fleste med travle kvardagar, og perfekt for oss som trener ein del.

Fekk og med meg denne fine handkremen. Den lukter kjempegodt, og kjem til å bli mykje brukt av oss alle heime no i mørketida!

*****

Etter eit par timar i frisørstolen kunne eg traske ut derifra med ro i sinn, mjukt og glansfullt hår, og etter ein sjukdomsperiode var dette bare virkelig deilig og forfriskande. Tusen takk, som alltid, Melinda! Du er ein knupp!

    

Følg gjerne Floke Jølster på FB 🙂

 

 

Takk for titten og riktig god førjulstid!

Klem fra Anita