Mange reisedøgn

Eg er utrolig heimekjær. Eg trur ikkje du finner noen som er meir heimekjær enn meg. Eg elsker å vere heime. Eg elsker å vere med min familie og eg elsker å vere heilt for meg sjølv. Eg trenger ein del ro og aleinetid, det er noe eg har merka spesielt i det siste året. Og etter ei helg som eg hadde sist helg så måtte eg ha ein dag med å bare lade opp batteriene på mandagen.

Men eg elsker å reise og oppleve! Eg ser så fram til å kunne reise meir. Kvalifisere meg til turer med selskapet og oppleve verda. Men det blir mykje reising i Norge og. Bare i år har eg vore på 4 helgeturer med jobben, 3 av dei i Norge. Desse helgene er noe av det kjekkaste eg veit! Vi har det så utrulig gøy når vi samlast. Det er fest, foredrag, coaching og så mykje meir. Og det er ikkje bare jobben vi lærer om, vi lærer oss sjølve bedre å kjenne, og vi utvikler oss for kvar gong på det personlege og mentale plan. Det gir oss så mykje.

– Life takes you to unexpected places. Love brings you home – 

I helga var vi i Ås, der vi pleier å møtast på Inspirasjonsdagar. I tillegg hadde vi eit ledermøte lørdagen. Etter ei slik helg har vi bare lyst å jobbe og jobbe og jobbe! Vi blir ganske fired up! 🙂

IMG_4413 IMG_4457 IMG_4469 IMG_4515 IMG_4408 IMG_4439

Mange går laaaangt utanfor si komfortsone og våger seg opp på scena som foredragsholder. Andre får vondt i magen bare av å skulle gå opp på scena for å få sin velfortjente pin for å ha klart nye mål i businessen. Men den vondten i magen forsvinner raskt. Eg husker eg grudde meg så voldsomt til første gangen eg skulle på scena, men etter den gangen vil eg bare opp der igjen. Eg elsker følelsen av å ha klart målene mine, og at eg blir anerkjent og verdsatt for jobben eg gjør. Dei fleste kjem på Inspirasjonsdager for å bli inspirert og gjett om vi blir akkurat det. Det å høyre andres historier, om korleis dei endelig har råd til ta med barna på sommerferie, og det at dei har vokst som personer etter å ha starta opp som sjølvstendig næringsdrivande under paraplyen Forever Living Products. Ei som hadde 2 millioner i inkassogjeld, blir tårevåt og hikstende av å fortelle at ho no er kredittverdig. Publikum blir rørt til tårer, og vi sitter igjen med takknemlighet og vanvittig glede for dei som klarer å snu om livet totalt. Eg elsker virkelig denne businessen, og eg er så glad eg fant den! Eller at den fant meg kan eg kanskje seie.


I juni blir det ny tur, da til Sverige på vår årlige sommerfest, med forelesere i verdensklasse, mingling, fest og parkliv. I juli skal eg på helseseminar og lære meir om helse og produktene av dei beste. I august har vi leigd heile Oslo Spektrum og eg SKAL opp på den scena i Spektrum! 😉 I september reiser vi til Hellas på luksusresort, i oktober er det ny Inspirasjonsdag i Ås, og i desember er det MidwinterBall i Sverige. Eg elsker å reise, men så sliten som eg er når eg kjem heim, full av inntrykk og dei beste minner er det utrolig godt at eg kan ta en kviledag eller to om eg treng det. Det å jobbe heimefra gir meg muligheter eg ikkje kunne tørre å drømme om tidlegare. Ønsker du å vere med på ein av desse turene, enten i år eller ein av våre mange reiser neste år, send meg ein mail: ptanitaveberg@hotmail.com eller kontakt meg via kontaktskjemaet her på heimesida.

– Life is a journey and only you hold the map –