Meir enn fitness – BIKINIAKADEMIET

Life is better when we stick together. 

 

#reklame

Bikiniakademiet samling 1

I helga var det mange forventningsfulle og spente frøkner på vei til sin første samling saman med Lene Alexandra og co. Ei slik helg som dei jentene fekk oppleve sit lenge i både hjerte, tankar og sjel. Eg veit godt kor motiverte og gira dei er no, mandagen etter ein slik happening. Eg kunne ønske eg var der med dei, men eg tok eit valg om å bli heime med min familie, etter veldig mykje reising i 2016, og ja, det var det riktige valget for meg når det valget endelig blei tatt, men eg skulle så gjerne vore der med dei og.

Eg har vore med før, og derfor føler eg at eg kan fortelle litt om det dei har vore gjennom lørdag og søndag, sjølv om eg ikkje var der ilag med dei. Heldigvis ville dei dele litt bilder med meg også, så her skal dere få sjå litt fra Bikiniakademiet samling 1. img_1024

Jentene var så heldige å få sponsa måltid fra FITKITCHEN. Heile flokken er strålande glade, og klare for ei rå helg, bare sjå på dei!

img_0973

Det at jentene er på bikinifitnesstreff hindrer dei ikkje å bli fagleg sterkare og utviklast på personlige områder og i forhold til tankesett. Lene Alexandra og co bidrar til enorme mengder med kunnskap på ulike arenaer.

img_1025

Cecilie Staude deler sin kunnskap om sosiale medier og kommunikasjon. Fantastisk dame med tonnevis av kunnskap om emnet.

img_0978

Trine Lise Jagge fortalte at motgang gjer deg sterkare, og det kom snapper fra mange tilstades om kor rå ho var.

img_0979

Wenche Berger var der med bikiniene sine, bikinistoff og diamanter i lange baner. Wow!

img_0975

img_0980

Under er bikinien til ein av deltakarane. Nydelig blå.

img_0965

Og kven er som alltid på plass?? Den herlige, fantastiske, dyktige Jørgen Orlin. For ein flott fyr!

img_0967

Han er så dyktig i det han gjer, og ein fryd å ha med på samling 😉

img_0958

img_0966

Ingen poseringstrening på bikinifitness-samling?? JODA!!

img_0964

Mykje fint fra BODYSHAPES som vi er så heldige å bli sponsa av.

img_0963

lillefrekke.no er godt representert på samling. Så mange lekre fitness-sko! #spons

I tillegg til alt dette fekk jentene og vere med på Lene´s buttlift-time som ho har kvar onsdag på Ullern Trening! Coach Aasen var og tilstades og lærte jentene om styrkeløft.


Lalifestyle Bikiniakademiet har verdens flottaste, finaste fadrar og ambassadører. Bare sjå denne buketten her! Shit, eg er stolt av alle som ein. Dere er så fine!

img_0985

Astri, Cathrine, Linda, Therese, Martine,

Henriethe og Charlotte

img_1022

Tina, Vibeke og Linda stråler på samling!

img_0976

FININGER!

Eg savna dere slik i helgen, og eg har forstått at det var heilt fantastisk å vere der. Og det veit eg jo, siden eg har vore med før. Motivasjonen jentene i Bikiniakademiet har i dag er nok bedre enn aldri før, så gira, glade og takknemlige etter ei slik helg.

Bikiniakademiet er så mye meir enn fitness. Det er nye venner. Vi er alle i våre egne unike størrelser. Personlig vekst. Ut av komfortsone. Fellesskap. Sunn mat. Jentesnakk. Trening. Matbokser. Gåturer. Eg er så enormt glad i heile denne gjengen her, sjølv om eg ikkje har møtt alle endå. Det er noko med fellesskapet, det vi ønsker for oss sjølve, alt det som knytter oss saman. Stemningen i våre facebookgrupper kan ikkje samanliknast og coachene, fadrane og ambassadørene ser dere jo sjølv kor fantastisk flotte dei er. Og deltakarane, vel, ein klasse for seg. Varme, inspirerande og fulle av smittande entusiasme.

Følg teamlalifestyle på Instagram! 🙂

Anita, LA Lifestyler