Muligheten til å velge kva EG vil gjere kvar dag. For ein gave.

Nothing is worse than missing an opportunity that could have changed your life. 

 

Eg seier ofte til meg sjølv at eg er takknemlig for at eg har fått muligheten til å velge kva eg vil gjere kvar dag. Eg får bestemme heilt sjølv. Eg bestemmer over mitt eige liv. For ein gave. Ikkje visste eg kva eg gjekk til, men det lærte eg veldig raskt. Det var ein mulighet til å jobbe heimefra, noko eg alltid hadde drømt om. Ein mulighet til å vere min egen sjef, noko eg alltid hadde ønska.

img_0355

Eg har heimekontor, det vil seie at eg jobber fra stua, med pc og mobil. Eg har mange notatbøker, permer og bøker. Eg jobber når familien er i barnehage, skule og på jobb, og legg arbeidet ifra meg når dei kjem heim. Dagene for meg er ikkje alltid like, men oftast foregår den slik: Morgentrening, heimekontor kl.08.00-16.00, familietid 16.30-20.00, og kvelden avsluttast med avslapping ilag med kjæresten og Netflix, eller meir pc-jobb og bok på senga. Innimellom alt dette har eg turer med bikkja, foodprep, måltider og husarbeid når det passer meg. Nokre dagar reiser eg på cafe for å treffe dei som vil vite meir om jobben eller på teammøte med dei eg allerede jobbar med. Eg handlar ofte gaver til teamet, det er noko av det kjekkaste eg veit, å gi gaver og glede dei.

img_0116

Eg veit at det er mange som lurer på kva vi gjer, korleis vi gjer det, og mest av alt kan DU gjere det? Har DU det som skal til? Og eg kan fortelle deg det at om du virkelig ønsker ei endring i livet, om du bestemmer deg for å gjere noko litt utanom det vanlege, og om du velger å gjere dette, fordi du enten ønsker meir tid med familien eller hobbyar eller du drømmer om å reise meir saman med familien din, så kan du det. DU kan så klart og gjere dette.

img_8557

Du får full opplæring og støtte fra din veileder. Du får support fra vårt hovedkontor om du treng det. Du har kollegaer over heile landet, ja over heile kloden, som er der for å inspirere, hjelpe og veilede. Det einaste du treng for å starte er ein mobil eller ein pc. Det er ikkje vanskeleg å starte. Det er ikkje vanskeleg å fortsette heller om du finner ut KVIFOR du vil jobbe slik. Kva kan det gi DEG? Kva kan dette gjere for familien din eller nokon du vil hjelpe? Kor mykje ekstra i månaden vil du tjene? Vil du reise verda rundt og få reisene betalt? Vil du utvide nettverket ditt og få nye venner? Vil du styre din eigen kvardag og arbeidsdag? Bestemme kortid du vil jobbe og kortid du vil ha fri? Ta kontroll over ditt eige liv?

img_0115

Vi har vårt eige slott som vårt hovedkontor i Sverige. Kvar sommer inviterast vi til fest på Slottet. Dette Summerpartyet er det største, flottaste og mest ekstragavante eventet eg nokon gong har vore på. Å vere med på det årlege Summerparty er noko eg ikkje skal gå glipp av. Ønsker du å vere med??

IMG_5311

Då er tida inne for å bestemme seg NO. Ta kontakt med meg og eg skal hjelpe deg. Kva med å starte med nokre opplæringsvideoer på nett? I ditt eige tempo, når du sjølv vil? Tett samarbeid med meg får du og, eg er tilgjengelig for dei eg jobbar med og eg ønsker virkelig alle å lukkast.

IMG_6513

Vil du vere lykkelig i kvardagane? Det er så mange som tar kontakt og som funderer og lurer, men som ikkje kjem igang fordi dei er usikre, tørr ikkje, det passer ikkje. Vil DU gjere noko for deg sjølv dette året?? Vil du glede deg til mandager, ikkje bare fredager?! Vil du leve eit liv fylt med glede for det du har? Du må finne det som gjer deg glad!

IMG_5171

Ta kontakt med meg og la meg vise deg kva du kan få ut av dette. La meg vise kva dette har gjort for meg og så mange andre. Ta sjansen. Det kan endre ditt liv!

IMG_6055         IMG_7658 IMG_7642 img_8402  img_8107 img_0347

ER DU KLAR? BLI MED PÅ MORROA!

TA KONTAKT HER eller HER eller HER 😉

Følg meg og livet mitt på Snapchat om du vil også: Neeten.