Let’s move for a better world

Da er vi her igjen! Etter at eg fikk problemer med min forrige blogg, har eg no fått heilt ny, superfin blogg, og eg gleder meg til å dele masse her med dere! Og tidspunktet er perfekt. For i morgen starter eg på noe sprøtt. Og mer av det vil eg skrive om i morgen. Eg gruer meg kanskje bittelitt, men gleder meg heilt vilt masse! Det blir nok veldig hardt, men sammen med fleire skal eg klare det vi no begir oss ut på.

Så følg med i månedene framover, det blir så spennende!

I dag var eg på trening og midt i styrkeøkta kom det 2 forventningsfulle og fine frøkner bort til meg. En PT og ei som hadde sagt at «Om Anita blir med, då blir eg og med». Sånn går det når eg er på trening samtidig som Vivian, haha! Dei utfordra meg til å bli med på en senior saltime. På grunn av at eg hadde minsten i barneparken fikk eg bare vert med den første halvtimen, men det var jo kjekt å trimme litt med seniorane! Og etter styrketrening er det alltid smart med litt kondisjonstrening for å hjelpe fettcellene å forbrenne enda litt meir!

 IMG_3603

Trening gjør livet bedre. Og på Spenst Førde har vi det gøy 🙂

IMG_3604

Søte Vivian som formidler et godt budskap: Let’s move for a better world.

 

 

Følg meg gjerne på Snap for å vere med på min kverdag: Neeten 🙂