Spons #LALIFESTYLE

Joy is what happens to us when we allow ourselves to recognize how good things really are.

Tenk å gå og vere takknemlig kvar einaste dag. Tenk å føle seg lykkelig og smile innvendig kvar dag. Sjølvsagt er ikkje alle dagar like tipptopp med halleluja-stemning, men tenk å alltid kjenne på tanken «Eg har det så bra og eg er så heldig!» Vel, det er akkurat slik eg har det. Eg føler meg så takknemlig over alt eg får vere med på, oppleve, alt eg har lært av og alt eg har gått gjennom for å komme dit eg er no.

IMG_4973

Morgentrening gjør dagen megabra! Dagen blir aldri bedre enn når eg har fått trent tidlig. Det slår aldri feil. Både tankar, følelser og hodet har det så mykje bedre då.

 Argi+ med i flaska gir meg ein ekstra push under treningsøkta.

Ellers i dag har eg og min mann vore heime aleine medan gutane var i barnehagen. Mannen er blitt sjukmeldt på grunn av ryggen, så han må vere heime med meg heile denne veka. Trur dere han går gal av å høyre meg prate jobb og bikinifitness 24/7 ?! Men han har det så fint så;) Eg har ordna til 3 C9-bestillinger i dag, så utruleg kjekt at det er mange som vil prøve Change9 no til sommaren! Det blir spennande å følge dere dei 9 dagane! Ellers har dagen bestått av jobb på pcen, havrebrød-baking  og diverse anna mat fra diettplanen, men det har og blitt mange, lange kaffipauser med min kjære 😉

IMG_5016

Havrebrød i boks for 3 dagar


Og sjå kva eg fekk i posten?!

#Spons: Pakke fra Lene Alexandra og co. Forstår ikkje at eg er så heldig! Kan nokon klype meg i armen?!

IMG_5028 IMG_5027

IMG_5026

IMG_5024

Rosa genser fra Zensah Norge

Blomstrete bikini fra Next to nothing AS

Parfymeprøver, kremer osv fra  Vita Exclusive

Neglelakk og tilbehør fra Tone Lise Akademiet

LUCKY ME! 🙂

Og dere, følg meg på Snapchat om dere vil følge med bak kulissene på reisa mi mot bikinifitness: Neeten.