Success(days), I’m coming for you!

Alone we can do so little. Together we can do so much– Helen Keller 

Endelig er det tid for årets store høst-event. Dette har eg venta i 12 måneder på snart, fordi fjorårets suksessdager var heilt fenomenale! Eg bestilte billetter til årets SuccessDays når eg var der i fjor, for det var ikkje tvil om at eg skulle tilbake. Eg er veldig spent på goodiebagen som blei lovt. Alltid kjekt med små overraskelser. Og i år har vi leigd heile Oslo Spektrum! WOW, det kjem til å bli heilt magisk å oppleve SuccessDays i svære Spektrum! Eg gleder meg så!!

IMG_0291

Disse eventene som vi har nokre gonger i året hjelper oss både i jobben vi gjer og  for oss på innsida. Vi blir utdanna og motivert av forelesere på scena, vi gleder oss over andres prestasjoner, samtidig som vi blir skikkelig inspirerte til å ville gjere meir. For meg er desse eventene gull verdt i min business. Det er årets høgdepunkter.

IMG_0296 IMG_0177

Vi har så mange inspirerande foredrag. Uansett om man jobber i selskapet eller ikkje! Foredraga handlar om så mykje meir enn kun businessen, så det er vel verdt å få med seg.

IMG_0173 IMG_0253 IMG_0257

Vi har mykje recognitions, og det flyter over med gaver, buketter og diplomer desse to dagane!

IMG_0123 IMG_0169IMG_0305IMG_0146

Bannere er kjempegøy å motta, og små gull-pins får vi og. Når jobben vi gjer premierast med så fantastiske gaver, er det jo ein stor motivasjon i seg sjølv. Eg ELSKER pins’a mine! 😉

IMG_0259 IMG_0302 IMG_0171

Mat må man ha, og dei fleste samler seg etter ein heil dag med foredrag og anerkjennelser.

IMG_0304

Barten, eventuelt leppene, må piffast opp innimellom 😉 Vi hadde meksikansk tema på middagen i fjor, derfor den tøffe barten til Therese;)

IMG_0306

Etter fjorårets SuccessDays kom eg heim med blant anna vin og bilbonus-gave. Flaska har eg endå ikkje rørt, den står trygt på triumf-hylla mi, ilag med mange andre diplomer, bannere og pins.


Om det er nokon i Oslo-området så kunne tenke seg å sjå meir kva selskapet mitt har å tilby, så kan eg glede dere med at dere kan få vere med meg og sjå akkurat dette lørdag og/eller søndag denne helgen. Det er som sagt mykje foredrag og mange folk som skal på scena, mens alle dei som ikkje er forhandlere, får vere med inn i Oslo Spektrum og kan bare lene seg tilbake og nyte dagen og lære meir. Gi meg ein lyd i kveld, om DU vil vere med. Då møtast vi der, og det hadde jo vore kjempegøy! Absolutt ingen forpliktelser, så klart, dette er for deg som bare vil vite meir, eller som har vore inn på tanken, men ikkje veit nok, og som er nysgjerrig på kven vi er og kva vi gjer. VELKOMMEN skal du iallefall vere. Send meg PM eller mail (ptanitaveberg@hotmail.com), så får du gratis billett til Successdays lørdag og søndag denne helgen! 🙂