Summerparty på Slottet 2016

If you want to be successful, it’s just this simple: Know what you are doing. Love what you are doing. And believe in what you are doing. 

  IMG_5311

Vi har vårt eige slott. Vi forhandlarar i Forever. Og vi er så heldige å få reise dit kvar juni for å feste, lære, få anerkjennelse, møte nye og gamle kollegaer og «shop til we drop» på vårt eige garasjesalg. Det at vi hanka inn langt over 100 000,- til Forever Giving (som er vår veldedige organisasjon) på årets Summerparty gjer meg rørt og glad. Neste år skal eg handle så mykje meir! Alt vi får kjøpe der koster fra 5 – 50 kroner. Kjempebillig og så mykje gøy! Dette er supre teamgaver! Og eg ELSKER å gi gaver! Eg digger sjølv å bli anerkjent og bli satt pris på, så dette er kjempeviktig for meg at teamet eg jobber med veit kva dei er verdt, kva dei kan oppnå og at dei får mykje «recognitions» for den fantastiske innsatsen dei gjer for å kunne leve på egne vilkår og nå sine drømmer.

IMG_5667

Men for å spole tilbake til starten. For å komme oss dit tok vi bilen fatt. Eg og min mann elsker å køyre bil og køyrer gjerne dit vi kan. Merk:Når vi har barnefri. Sommarferiar med barna i baksetet er ikkje noko vi har spesielt god erfaring med. Så lenge vi ikkje investerer i ein større bil, ein 7-setar, slik at jentungen kan sitje for seg sjølv og det då blir eit tomrom mellom gutane, så prøver vi å holde oss til lite roadtrips.


Denne gongen reiste eg, min mann og min søster på roadtrip. Heile vegen til Gøteborg køyrde vi. Med campingvogna på slep. Musikk, prating, tissepauser og matstopp. Ein ufrivillig bilstopp på Gol, men heldigvis er mannen flink med bil og fiksa det raskt. Når vi først hadde fått tak i riktig del då.

IMG_5325

Dessverre blei mannen sjuk og sengeliggande mesteparten av helga, mens eg og søstern fekk utnytta helga til det fulle på Slottet. Vi tok buss fra parkeringsplassen, og stod 1 time i kø ilag med andre Moroccan Nights-kledde FBO’s. Temaet heile helga var akkurat dette, og det er så gøy at Forever lager til skikkelige temaer kvart år. For oss FBO’s er dette så stas, og vi bruker lang tid i forvegen på å finne antrekk, planlegge og glede oss. I fjor var temaet The 50’s og det var så utrulig mange flott antrekk! Polkadots, svingskjørt, menn i oppbretta olabukser og skinnjakker. Denne gangen var det lange kjoler, utsøkte hårsmykker, nydelige henna-tatoveringer, lanterner og fargerike lyspærer  i heile parken, tepper og vegger i marokkansk stil og vi hadde til og med vår egen beach-bar med sand og palmer.

IMG_5638

IMG_5490

Men dere. Veit dere kva det aller beste med Summerparty er, og alle våre andre events er? Etter min meining iallefall. Det er alle foredraga! Alle foreleserane som kjem frå land og strand for å utvikle oss til bedre mennesker. Personer som har gjort store ting i deira eige liv kjem til oss og fortel om det, og vil hjelpe oss å bli slike personer. Eg kan ikkje seie kor glad eg er for at Forever gjer dette for oss.

IMG_5556

Og eg var så heldig å få ta bilde saman med han som inspirerte meg mest av alt. For ein mann. Han gjorde til at eg virkelig ønsker å gjere meir for andre enn for meg sjølv. Og eg er han evig takknemlig for hans magiske foredrag. Hadde eg ikkje hatt så mange andre foredrag eg ønska å gå på den helga, så hadde eg gått på Brian sitt ein gong til. Eg håper så inderlig at Forever leiger han inn igjen seinare.

IMG_1691

Utenom foredraga hadde eg og søstern ei fantastisk helg. Tenk at eg er så heldig å få jobbe og oppleve dette med mi kjære søster. Ho som eigentleg bare skulle vere min kunde då eg sjølv starta opp som forhandlar. Etter ei lita stund ville ho bli forhandlar til eige bruk. Noko som er fullt mulig for dei som ønsker det. Rabatt på produktene er jo noko vi kan like. Det tok ikkje lange tida etter det at Linda kom til meg og sa at ho hadde tenkt på å jobbe litt med produktene. Og litt blei til meir. Og no har ho jobba seg oppover karrierestigen og er straks ved leder-nivået i Forever. Wow. Dei er heldige dei som har Linda som sin leder. Ho er så nøyaktig, systematisk og har alt på stell. Av dei 4 personleghetane som finnast, er ho den digitale. Medan eg er den følsomme, keno, som kanskje ikkje har så god kontroll på tall og papir, men til mitt forsvar så er eg knallgod på det å utvikle meg, og eg ønsker virkelig å hjelpe andre til å utvikle seg til bedre, gladere og lykkeligere mennesker. Det å hjelpe andre til å lukkast er ein eksepsjonell følelse. Og saman er vi så sterke! Vi er eit stort team som inspirerer og hjelper kvarandre kvar dag mot meir frihet og det livet vi ønsker.

 IMG_1406   IMG_1702  IMG_5614

Etter at eg virkelig forstod kva Forever kunne gi meg i livet mitt, og det skjønte eg raskt, så har eg aldri tvilt, aldri sett meg tilbake. Eg nyter kvart sekund! Eg føler meg fri!


Min kjære mann fekk bli med siste dagen, ikkje heilt topp form endå, men vi måtte jo ut av campingplassen.

IMG_1710

Heimreisa bestod av planlegging, drømming og babling, og musikk. Ein tur innom Nordby måtte vi så klart og.

  IMG_5691

  IMG_1783

Neste år, i juni, håper eg at MANGE i teamet ønsker å vere med på Summerparty. Det må bare opplevast. Eg unner alle ei slik helg. Ein blir så inspirert at det bobler over. Og ein ønsker å bare jobbe heile sommaren og få businessen til nye høgder. Mange hopper opp eit hakk på karrierestigen etter eit slikt event, og etter eit Summerparty i juni måned er det jo perfekt anledning å jobbe seg til scena og få recognition på Successdays i august! 🙂

– ptanitaveberg@hotmail.com –