Travel the world

Eg har alltid drømt om å reise verda rundt. Oppleve nye steder, vere der eg aldri har vore tidlegare, skape nye, uforglemmelige minner.

På min aller første blogg for 9 år sida hadde eg eit sitat som sa:

IMG_4132

Slik følte eg det då, og slik føler eg det no. Eg vil reise, eg vil oppleve. Og eg vil ikkje måtte spare i lang tid for å kunne reise, for så å vere blakk i lang tid etter eg er komt heim. Muligheten eg fekk for litt over 1 år sidan og som eg jobbar fulltid med, gjer at eg får reise 2 ulike steder kvart einaste år. Og ikkje bare meg. Alle som kvalifiserer seg får ta med seg 1 reisefølge gratis.

IMG_4130

Med Forever får eg ikkje bare 1 reise i året, men 2.

Tenk å finne drømmejobben. Drømmejobben som gir deg drømmelivet. Drømmelivet som gir deg den lykkefølelsen du har lengta etter heile livet. Lykkefølelsen som gjer at alt negativt automatisk endrast til noe positivt. Alt det positive som gjer at du rett og slett er LYKKELIG.

Den drømmejobben har eg funne. Som mange av mine kollegaer . Vi lever i en drøm, som gjer at vi må klype oss i armen ein gong iblant. Tenk å kunne jobbe heimefra di eiga stue, bestemme di eiga tid, og jobbe deg til både reiser og store bonussjekker? Og ikkje minst, at du kan ta med deg ein venn eller familiemedlem på opplevelsane.

Vi VEIT at vi er heldige, og alle som tar kontakt med oss hjelper vi med glede for å kunne jobbe slik vi gjer. Som Eric Worre seier det så fint; «We have a better way». Og det har vi, men man må vere inne i det ei stund for å forstå. Og man må jobbe målretta for å få den friheten nokre av oss har. Ingenting kjem på eit sølvfat, kun muligheten. Muligheten som vi forhandlarar delar med andre, og dei som tar muligheten, og omfavnar den med begge hendene, slik eg sjølv har gjort, vil oppleve å bli lykkeligere, tjene bedre, få nye venner, oppleve verda og lære seg sjølv bedre å kjenne. Og dette er bare litt av det.

IMG_4127

I helga fikk vi vite at neste års reiser med Forever blir til fantastiske Dubai og på eit eventyrlig cruiseskip mellom Roma, Monte Carlo og Barcelona!

Eg gråt eg. Begge gangene. Gledestårer. Dette er heilt uvirkelig. Gratis reiser til Dubai og på cruise. Eg har lenge sagt til min mann at en dag skal eg og han på cruise sammen. Eg har og sagt at Dubai SKAL eg oppleve. Og med Forever blir det mulig. Det er heilt rart. Men fantastisk. Eg har tidligere vert på cruise med min nærmeste familie, men ikkje med min kjære ektemann. Og i Dubai skulle eg egentlig ta min PT-utdanning, men vi blei for få påmeldte den gangen. Så da måtte eg finne en anna måte å komme meg til Dubai på. Og allerede neste år..

IMG_4094

– ptanitaveberg@hotmail.com –