Veke 12: BIKINIFITNESS

Your success is found in your daily routine.

 

IMG_6009 IMG_6021

3 måneder! No er vi ferdige med veke 12 i Team LA Lifestyle! Halveis! Tida går bare så fort, altfor fort. Å vere med i eit bikinifitness-team er så utrulig spennande og gøy. Det er så givande og så lærerikt. Og resultatene etter akkurat 3 måneder er eg veldig, veldig fornøgd med!

IMG_6028 IMG_6050

12.veke på diett blei slik den:

Bryst: -2,2 cm (Der fosvant dei boobs’a! Haha! But my boobs are okay! 😉 )

Midje: -1,2 cm

Mage: -2,4 cm

Hofte: -0,6 cm

Rumpe: -0,8 cm

Lår: -2,0 cm

Overarm: -0,4 cm

= -9,6 cm på 1 veke. Det er litt rått, ikkje sant? Sjølv om eg spiser MASSE!? I like 🙂

Og for eit fantastisk fint tal eg fekk på målingane totalt! 50 cm mindre er eg på kun 12 veker! -50,8 cm for å vere heilt korrekt.

Og på 3 måneder har eg nådd ein milestone: Minus 10 kg. Faktisk -10,5 kg!

I feel amazing! Ikkje nødvendigvis fordi eg føler meg ferdig på nokon slags måte, eller fordi eg føler meg stram og fit endå! For det er langt dit! Men eg er superstolt over kva eg har fått til! Eg føler meg eminent inne i mitt hovud, fordi positivitet og glede, mestring og ikkje minst sunnhet gjer meg så lykkeleg og entusiastisk over livet. Eg har det så bra, dere skulle bare visst! Kva er det som foregår i hovudet på Anita? Fullstendig lykkerus 24/7 skal eg fortelle dere! Høyrast ikkje det FINT ut?!


Denne helga er eg på jobb. Og det gjer ikkje mine framtidstankar mindre sprudlande! Eg elskar businessen eg er ein del av. At eg gjorde eit av mitt livs beste valg då eg valgte å starte som Independent Forever Business Owner er det ingen tvil om. Aldri hadde eg trudd at det fanst ein slik mulighet der ein kan kombinere jobb, hobby og livet generelt. At ein får oppleve at jobben blir ein så sterk passion at det gøyaste du gjer er å jobbe! Ved sidan av trening og å sjå barna mine ha det bra. Og eg har ALT! Takk universet, for at eg er så heldig, så heldig.

IMG_6055  IMG_6072

PS. Om du har fall, krøller eller ustyrlig hår, ikkje nøl: Bruk nokre kroner på keratin-behandling hos frisør. Det er så verdt det! Dagens tips 😉 Eg har aldri vore noko glad i håret mitt, men no er vi endeleg BFF. Tenke seg til. Takk, Melinda på Floke Jølster!

IMG_6056

Eg trur eg avslutter no, etter mange timar med mykje produktinformasjon er eg klar for å kvile på hotellsenga med matboksane mine. I morgon er det ein ny dag, der vi får høyre fra ekspertane frå England i mange timar til. Eg gledar meg! I love my biz’ 🙂

Følg meg gjerne på Snapchat: Neeten

og på Instagram: ptanitaveberg