Veke 20: BIKINIFITNESS

Fall in love with taking care of yourself. Mind. Body. Spirit. Endelig begynner eg å bli glad i kroppen min. Etter så mange år. Eg har vore så stygg med kroppen min. Den har vore gjennom sulting, overspising, overtrening, inaktivitet, kniver som har laga evige arr.

«Kjære kropp. Endelig har eg lært. Du skal bære meg gjennom resten av dette livet, og eg skal behandle deg med respekt og kjærleik fra no av. Du fortjener bedre enn det eg har gjort mot deg. No skal vi vere venner. Fra no av skal vi jobbe saman. Med god helse så lenge vi lever saman. Vi skal vere sterke fysisk og psykisk, så vi ikkje ligger sjuke når vi blir gamle og grå. Vi skal vere oppegående, kunne trene og vere aktive, og spise sunt og næringsrikt til vi er 90 og endå lengre. Det vi kan råde over skal vi iallefall gjere det vi kan med, på den beste måten vi kan.»

«We’re in this together. We stand strong together. We’re in this forever.»

(David Guetta – This one’s for you)

 IMG_7233

Eg trudde vel aldri eg skulle seie at eg var glad i kroppen min. Men altså. Når man har det fantastisk og bare vil juble og hoie av glede kvar dag, er det vel kanskje vanskeleg å ikkje vere glad i seg sjølv. Og kroppen sin. Etter så mange år med mistrivsel i min egen kropp er det virkelig NOK! Skal eg seriøst gå rundt å fokusere på korleis kroppen min er, når eg har alt anna eg kan drømme om i denne verden?! Hell no! Etter 2 år med stadig utfordre meg sjølv, gjere ting som skremmer meg og «utdanne» meg via bøker og videoer om personlig power, så har eg no lært å elske meg sjølv! Er det mulig seier du? Å bli glad i seg sjølv? SÅ glad i seg sjølv? Ja, det er det! Du må bare gjere noko med det! Du må ville gjere endringer! Alle kan klare det! Alle!

ALT DU GJER NO, GJER DU FOR FRAMTIDA DI! 

IMG_4814

Alt bare faller på plass.

Eg veit kor heldig eg er som føler det slik no. For eg har jammen vert på andre sida av skalaen og.

Gjer noko med det. Kom igjen! Du lever no!

ELSK DEG SJØLV! UANSETT! Og gjer ting som gjer deg glad langt inn i sjela! LEV LIVET!


Og dere… 5 måneder med Team La Lifestyle, wow, tida går FOR fort!

IMG_7175 IMG_7273

Etter 20 veker saman med bikinifitness-teamet og Lene Alexandra har eg ikkje lyst det skal bli ferdig.. Heldigvis nokre veker igjen. I dag er det fredag, og tid for måling og veging igjen. Og ja da!

I cm har eg mista 1,7 cm og heile 1,2 kg siste veka.

Så på 20 veker samanlagt er det magiske tal:

 Eg har gått ned 14 kg og er 60 cm mindre!

IMG_7265

Eg er stolt, føler meg AMAZING og vil bare keep on going!

Takk til alle i Team La Lifestyle, dere er eit FANTASTISK team! Eg digger dere alle!


No skal eg lage mat, foodprep må til når eg skal på jobbtur i helgen. Endelig er det tid for Suksessdager i Oslo igjen. 2 dager fullstappa med spennande foredrag, nyheter, recognitions og inspirasjon. Og vi har heile Oslo Spektrum til rådighet. Eg gleder meg så masse at eg veit ikkje heilt kor eg skal gjere av meg. Så i dag skal det pakkast til meg og jentungen for i morgen tidlig reiser vi med flyet og skal kose oss på hotell og saman med mine herlige kollegaer i 2 dagar. Hurra! Følg meg på Snap: NEETEN om du vil oppleve Oslo Spektrum med meg!

GOPX3920

– Being an entrepreneur is neither a part-time og full-time job, it’s a LIFESTYLE –