Veke 3: BIKINIFITNESS

It’s not about perfect. It’s about EFFORT. And when you bring effort every single day, that’s where TRANSFORMATION happens. That’s how CHANGE occurs. 

Veke 3 på bikinifitness-regimet er ferdig, og TEAMLALIFESTYLE er i gang med veke 4. Vi måler og veger oss kvar fredag, og det er alltid like spennande. Eg har gleda meg kvar fredag, sidan eg veit eg gjør den beste innsats eg kan. Motivasjonen er på topp! Og sjølv om eg har mykje anna i livet mitt som skjer, blant anna tok eg crossfit-kurs 3 kveldar på rad no, i tillegg til at eg har barn heime 3 dagar denne veka, i tillegg til min heimebusiness og heimekontor, så har eg full fokus på det eg må gjøre. Det var en grunn til at eg meldte meg på dette, og når eg var så heldig å få plass, så var dette tiden inne for komplett lifestylechange!

I tillegg til styrketreningane på planen klarer eg ikkje holde meg unna min personlige PT Ingvild som eg trener tungt med 1 gang i veka. Eg har også lyst å vere i crossfit-boksen 2 gonger i veka, men om det er gjennomførbart langs med 4 bikinifitness-treninger i veka, er en annen sak. Derfor prøver eg å ha fleire økter ilag.

Mandag: Crossfit

Tirsdag: PT-time og spinning

Onsdag: Treningsfri

Torsdag: Bikinifitness-styrketrening

Fredag: Crossfit og bikinifitness-trening

Lørdag: Treningsfri

Søndag: Bikinifitness-trening x 2 (altså både overkropp og underkropp i 1 økt)

Er ikkje alle veker det blir så mykje, men er dette eg ønsker å få til. Det eg må vere forsiktig med er å trene så mykje no at eg plutselig blir megalei, og motivasjonen då sviktar. Kan hende eg må holde meg til 1 crossfit-time i veka, bare mens eg  går på dette programmet. Eg får tygge litt på den..


«Whats’ my goal weight?? I don’t have a goal weight! I will not define myself by a number. My journey is about feeling strong, confident and healthy

Dagens måling var gøy! Føler meg så takknemlig for alt eg får vere med på, oppleve, lære og nyte på denne reisa og i livet generelt.

Etter veke 3 på LA LIFESTYLE:

Bryst: +0,1

Midje: -0,5

Mage: -1,3

Hofte: -1,0

Rumpe: -1,5

Lår: -2,0

Arm: -0,5

Vekt: -1,6 kg

= 6,7 cm i totalt er borte denne veka

= 4,7 kg ned i vekt på 3 veker

Det slapp noko grådig på låra denne veka, så deilig!

Og jentene i #TEAMLALIFESTYLE er fantastiske! Elsker vår private facebook-gruppe, der vi deler gleder, trening, mattips, utfordringer og bikinier!

Er så glad eg får vere med på denne reisa, måtte den aldri ta slutt! Digger dere, jenter, we are in this together and together we are strong!

IMG_4101

TEAM LA LIFESTYLE


Visste dere forresten at når dere spiser sukker, så får dere lyst på bare meir sukker? Eg har kutta ut sukker og kveitemjøl, og cravingsane? Ikkje-eksisterande! Eg har ingen cravings, og det kunne ikkje falle meg inn å skeie ut heller. Eg kosar meg med pepsi max og sukkerfri halsdrops i helgene, og det er alt. Eg følger matplanen til punkt og prikke, og treningsgleda er på plass, så då vil ting gå av seg sjølv. Ein innsats er såklart nødvendig, men med fokus på å trene og ha det gøy, og bare å gjøre det som blir sagt, så er det ikkje så vanskelig.

  IMG_4175 IMG_4115

Eg håper dere tar dere tid til å trykke på linken under og sjå videoen eg har lagt ved, den beskriver kvifor det er smart å ikkje spise sukker.

3 things you need to know before dieting

Det aller, aller enkleste er rett og slett bare å kutte det ut i kvardagen. Kutt ut sukker, og kvardagen vil bli litt enklare (eventuelt mykje for nokon). Lettare sagt enn gjort? Ja, og eg har prøvd mange gonger, og klart det i periodar, og er ikkje der at eg aldri skal kose meg med et kakestykke i bursdagar eller skeie ut litt på lørdagar lenger, men eg anbefalar på det sterkaste å kose dere med måte, og eventuelt finne alternativ snack, for eksempel fruktsalat med sukkerfri sjokolade eller nøtter.


No gjenstår det bare for meg å ønske dere ei fantastisk fin helg, og nyt den til det fulle!

Følg meg gjerne bak kulissene på Snapchat: Neeten 

På Instagram finner du meg som ptanitaveberg