Veke 4: BIKINIFITNESS

1 måned er allerede overstått, og det har gått så fort! Kva er vel 6 måneder når tida flyr og vi har det gøy?! Eg skal innrømme at eg er allerede begynt å tenke på tida etter denne perioden, korleis eg skal holde vekta nede, korleis eg skal passe på matinntaket og så vidare. Men det vil vi lære mykje om i løpet av desse månedane, og eg er jo allerede ganske godt inne i det å spise sukkerfritt og relativt sunt, så eg håper det skal gå greit.

Det skal jo bli ein livsstil, eg ser ikkje på dette som en diett egentlig, fordi eg lærer så mykje og vil ta det med meg vidare. Uansett, all respekt til dere som har gått ned mange kilo og holder vekta! Det er det som er det vanskelige! Og imponerande! Eg har klart å gått ned i vekt fleire gonger, men har gått opp igjen seinare. Men denne gangen kjenner eg at alt fungerer på ein anna og bedre måte. Dietten går lett, treningen er gøy, heile livet er egentlig annerledes. Alt er på plass og riktig! Bare det å omgås mennesker som vil og gjør det samme som meg hjelper meg så veldig. Både at vi deler sunn livsstil og i businessen min. Både på trening på Spenst Førde, i jobben min, på samlingene vi skal ha med TeamLaLifestyle. Alle eg er med er mennesker som løfter meg. Og vil dit eg vil. Og det er så viktig. Det er avgjørande. Eg håper eg kan vere ein person i livet og leder i jobben som løfter andre også. Som hjelper andre til å forstå sitt potensiale og til å følge sine drømmer. For det ER heilt vilt kva vi faktisk kan utrette bare vi trur på oss sjølve og våger oss utenfor komfortsona der vi vokser oss sterkare.


Over til dagens resultater. Kvar fredag er det måling og opp på vekta.

Denne fredagen var det ikkje heilt som dei andre fredagane. I dag var det pluss på cm og pluss på vekta. Men hey, det gjør ingenting. Eg har det så bra med meg sjølv når eg spiser så sunt og trener mykje, og kanskje neste veke vil det gå nedover igjen. Og eg ønsker ein vektnedgang som varer, og som er sunn og riktig, så å gå bittelitt opp, når eg har rast ned i 3 veker, det følast heilt ok.

Bryst: +1,0

Midje: +1,5

Mage: +0,4

Hofte: +1,2

Rumpe: +0,3

Lår: -0,0

Overarm: -0,

Vekt: +0,5 kg

Ingen grunn til å deppe her. Om dere følger meg på Snap har dere kanskje sett dagens quote: «Never look at how long it will take. Give everything you’ve got. You will get results.» Kunne ikkje vore meir sant!

Eg har uansett gått ned 4,2 kg på 4 veker, og det er jo egentlig heilt vilt. Så litt roligere gjør det ingenting at det går, det skal jo vare i etterkant!


Dagen i dag har gått til å pakke og forberede mat til helga. Havrebrød er stekt, egg er kokt, karbonadedeig og brokkoli, poteter og ris og nøtter er klart til avreise. IMG_4370

No gjenstår siste finish på pakking, dusje og rette håret, så er det sovetid.

Ønsker dere ei fantastisk helg, det skal eg ha!! Together with ma’ businessteam på solrike Østlandet!

PS. DENNE må dere bare smake!!

IMG_4333

Min favoritt.

Følg meg på Snapchat: Neeten