Veke 6: BIKINIFITNESS

Det er helg igjen. Mange hjerter gleder seg. I dag har eg hatt ein effektiv arbeidsdag heime med pcen min. Fleire er interessert i å starte egen heimebusiness, og eg deler så gjerne min erfaring og kunnskap og kva som skal til for å starte opp som ein fersk FBO.

IMG_4726

Ellers går det i den vanlege maten, og eg synast det er veldig behageleg å alltid vite kva eg skal ete og når eg skal ete det! Det er så enkelt, hodet mitt er enig for tida, og det er veldig fint. 6 veker er gått på bikinifitness-regimet og det er bare gøy gøy gøy!

IMG_4701 IMG_4803

IMG_4670

I dag var det dags for mål og vekt igjen, alltid like spennande! Og målebandet og vekta skuffer ikkje i dag heller!

Bryst: -0,2 cm

Midje: -1,0 cm

Mage: -1,0 cm

Rumpe: -1,0 cm

Lår: -0,2 cm

Overarm: -1,0 cm

5,4 cm mindre på 1 veke. Totalt 28,4 cm mindre siden start i april. Det følast så godt.

Vekt: -0,8 kg denne veka, totalt 6,2 kg på 6 veker. Det er 1 kg i veka det. Med mykje mat.

Ein ting eg iallefall har lært er at riktig mat, sjølv om det er mykje, funker på vektnedgang. Det å kutte ut sukker og kveitemjøl har gjort mykje for min allmenntilstand. Som eg snakka med ei veninne om, dagen etter ein skikkelig sukkerdag føler man seg heilt elendig. Man er trøtt og slapp heile dagen, vil helst bare sove. Føler seg dårleg, litt sjuk, vondt i hodet, lat. Eg har sagt det før, og eg seier det igjen, sukker er gift for kroppen. Og det gjør deg ikkje noko godt. Konsumer det minst mogleg, og du vil merke betring. Produsentane VIL at vi skal kjøpe deira sukkerprodukt, dei bryr seg ikkje om det er godt for deg eller ikkje. Dei VIL at du skal bli avhengig. Heldigvis for meg sjølv har eg skjønt at eg var sukkeravhengig, og eg tok opp kampen. Livet er mykje betre utan sukker.

– Sugar is eight times as addictive as cocaine – 


Og takk til alle støttande ord på forrige innlegg. Lesarrekord faktisk. Det varmer at så mange interesserer seg for dette feltet.

IMG_4800 IMG_4727

Det å ha ei jente med kronisk sjukdom er ikkje enkelt, og det er ikkje rettferdig. Men vi må gjere det beste ut av det, og velge å sjå det positive i det så godt vi kan. Vi er heldige fordi diabetes type 1 kan levast med, og for at Angelica kan vere like aktiv og glad i livet som alle andre. Angelica er den sterkaste og vakraste jenta eg veit, og jammen skal ho vakse opp og vite akkurat dette. Min edelstein og vakre engel som er så omsorgsfull for andre. Ho skal få eit godt liv saman med Frøken Insulin 🙂

No er helga snart i gang, og eg gleder meg over helgene eg og, sjølv om eg slipper ut og jobbe for andre enn meg sjølv i vekedagane. Det er noko spesielt med å ha mannen og barna heime, men eg legger ikkje skjul på at eg elsker vekedagane aleine heime og 😉

Ønsker DEG ein fantastisk fredagskveld! Her blir så det så klart taco, min litt meir sunnifisert enn familien sin. Og det er heilt ok.