What a feeling

Det å kjenne på kroppen en konstant lykkerus. Det å føle seg glad over alt som er og alt som skal skje. Eg føler meg på toppen av verden. Ingen har noen gang fortalt meg av livet kunne vere så fantastisk. Men det skal eg fortelle til mine barn kver einaste dag. Dei kan gjøre akkurat det dei ønsker og det som gjør dei lykkelig. Eg såg en video i går, takk Karianne for tipset! Det er en film som baserer seg på boka The Secret. Boka las eg for mange år sida da eg fikk den av min kjære storesøster, og no har sett videoen også. Og det som ble sagt der setter virkelig livet i perspektiv.

En mann hadde avskydd sin kone egentlig heile livet deira sammen, fordi ho hadde mislikt hans jobb og det han gjorde. Då han låg på dødsleie, holdt ho han i handa, og dei siste ordene han sa før han trakk sitt siste åndedrag var «What if I have lived my whole life wrong?» 

OMG. Eg kjente på tårene, og kjenner meg så evig takknemlig for at eg har funnet mitt livs «purpose» og mening. Eg føler på det så ekstra godt når eg får slike aha-moment. Tenk å ligge for døden og lure på om du levde heile livet ditt FEIL? Vi er vår egen lykkesmed, og straks vi åpner opp for å vere lykkelige og gjøre det vi ønsker med livene våre, vil universet gi det til oss. Innstilling, tanker og korleis du gir til andre har alt å seie.

IMG_6473 IMG_6476

Eg kjenner det innmari godt i magen skal eg fortelle dere. Livet er det beste vi har, ta godt vare på kverandre og lev kver dag som om det er den siste. Og drøm stort. ALDRI slutt å drømme!

The best feeling in the world is finally knowing you took a step in the right direction. A step towards the future that everything you never thought was possible, is possible. 

Du finner meg på Instagram også: ptanitaveberg

OH HAPPY DAY! 😀