Work can make you happy

but you have to LOVE what you do! REALLY love it.

 IMG_7319 IMG_7326

Summerparty 2015 på slottet vårt, som er vårt skandinaviske kontor var uforglemmeleg. Fest, musikk, god mat, mennesker med samme driv og lidenskap, foredrag i verdensklasse, champagne og parkliv, dans og bare masse masse gøy! This work makes me happy!

IMG_4094

I jobben min reiser vi mykje. Noko som var draumen min for bare eit par år tilbake. Å kunne oppleve og reise meir. Vel, no er draumen blitt virkelighet. Og eg kan ta med meg mannen min, barna mine, venner, kollegaer i min organisasjon, ja dei eg ønsker. This work makes me happy!

IMG_5171

Vi anbefalar produkta våre gjennom både helsekveldar og stands, og vi møtast til teamtreninger og lærer av kvarandre. Alt dette er valgfritt, men eg tenker at det er noko som må gjerast for å få suksess. Og vil ein lukkast og verkeleg SER at å bli ein FBO kan gje deg draumelivet,  ja då gjer ein det som skal til. At vi kan jobbe saman, at vi blir sterkare mentalt og betre som person ved å jobbe slik: This work makes me happy! Eg har det så gøy på jobb!! Eg er evig takknemleg for at eg får muligheten til å vise andre at dette er mogleg og at vi alle kan klare dette. Vi må bare vite kva det kan gje oss. Takk til alle eg er så heldig å få jobbe med, både dei i teamet mitt og crosslines! Vi er alle kollegaer, og vi følger den same draumen. Åpne skattekista du sit på, om du ikkje allereie har åpna den, og start i dag. Lag ein plan, sett deg mål, og TAKE ACTION!