10 grunner til at Network Marketing er bedre

Etter å ha tenkt gjennom alle gode grunner til at Network Marketing er bedre enn andre yrker, ser eg at for dei fleste vil det vere nok med bare 1 eller 2 av desse grunnane for at dei vil legge sitt hjarte og sjel i businessen og virkelig jobbe for å få dette til. Men eg har lyst å komme med mykje meir enn bare 1 eller 2 grunnar, for vi er alle ulike, og kanskje du brenner for noko anna enn det eg gjer. Så her kjem 10(!) grunnar til at du bør jobbe som din egen sjef i din egen network marketing-business.

img_0879

  1. Din egen tidpsplan – For meg er dette ein av dei aller beste grunnane til å vere lykkelig involvert i ein network marketing-mulighet. Å jobbe etter egne ønsker er utrulig beleilig og tiltrekkande for mange av oss.
  2. Jobb fra kor du vil – Heimefra, hagen, stranda, hytta, utlandet, cafeen, mens du venter på barna osv. Du kan ta med jobben kor som helst, og du er ikkje fastlåst på eit kontor når du helst vil vere ute i sola når den endelig titter fram.
  3. Vennskap – Alle har vi truleg venner på jobben, men vennskapene som utvikler seg innen network marketing er annleis. Ukjente som blir bekjente som blir venner for livet basert på felles mål og drømmer, der alle jobber med sin tankegang og personlege utvikling, og har tru og håp om framtida.
  4. Sikkerhet – Mange verda over er redde for å miste jobbene sine. Når du har din egen network marketing-business har du trygghet i din egen business. Finn eit seriøst selskap og bygg opp organisasjonen din.
  5. Din personlige og mentale utvikling – Dette er synonymt med Network Marketing. Din utvikling, tankegang, positivitet og sjølvtillit vil gå gjennom taket om du tar det seriøst i din business.
  6. Opplæring og trening lett tilgjengelig – Fordi Network Marketing er eit system og så mange forhandlarar er involvert, er trening og opplæring klar for deg når du måtte ønske, når du har tid, online. Følg systemet, lær deg teknikkene, lær deg å duplisere det du sjølv gjør og hjelpe andre med det samme.
  7. Du bygger DIN drøm – Fra eg starta i sommarjobb som 14-åring og fram til eg var 30, jobba eg for andre. Og sjølv om eg hadde det stort sett gøy på jobb, og elska jobben min som butikksjef på skobutikk, visste eg at eg ville noko meir. Eg ville vere sjølvstendig, bestemme alt sjølv og styre mi eiga tid. Eg kan seie det at det er mykje morsommere å bygge opp sin egen drøm enn andre sin.
  8. Involver barna dine – Fordi Network Marketing er heimebasert og styrast av ditt eige tidskjema, vil barna dine vokse opp og sjå eksakt kva du gjør, korleis du gjør det og ha muligheten til å hjelpe deg med prosjekter dei ønsker å involverast i. Barna lærer seg arbeidsetikk, personlig utvikling og at man må jobbe for å komme dit man sjølv vil i livet.
  9. Gir deg muligheten til å hjelpe andre – Å hjelpe andre er viktig for mange. Og når man først forstår kor godt det følast, vil man bare gjøre meir av det. Effekten av din arbeidsinnsats og din business kan hjelpe utenkelig mange mennesker.
  10. Intet tak økonomisk – Du kan tjene så mykje du sjølv vil, du kan doble businessen din når du ønsker det, og kven bestemmer dette, som alt anna i din organisasjon? Jo, DU! Du kan gå fra å ha ingen inntekt når du startar til å bestemme din egen inntekt, utifra planlegging, kontinuitet, avgjørelse og gjøremål.

 

Klem fra Anita