Veke 1: BIKINIFITNESS

1 veke, vel gjennomført, finito fullført og med kanonbra resultat! Herremin så gøy det har vert! Eg er så full i motivasjon at dere aner ikkje! Treningsøktene er døden, men følelsen man har når man blir så sliten og tenker «eg skal IKKJE gi meg!» er priceless! Maten har det gått kjempebra med, eg har så og seie spist akkurat det samme kver einaste dag denne første veka, og det har ikkje vert noko problem. DIETT ER LETT, så man seier for å motivere seg sjølv! Og når man kan lage mat i forveien og ha alt klart til kvart måltid, så er det ikkje vanskelig. Eg går bare rett inn i kjøleskapet og finner fram ein av boksane mine når eg blir svolten. Slipper å tenke, slipper å bli redd for å skeie ut og bare gjør det som krevast av meg.

IMG_3847

Eg spiser mykje, og likevel med enorme resultat. Eg spiser mine nye favoritter som er superenkle havrebrød, dei er så gode! Spiser dei som kjeks eller med egg på. Disse liker barna mine og, og eg deler gjerne ut, sjølv om eg må lage nye igjen rimelig raskt. Eg får i barna næringsrik og sunn mat og lærer dei gode, sunne vaner 🙂

IMG_3873

Spente på resultater etter startveka? Here U have it:

Bryst: -2,2 cm

Midje: -1,7 cm

Mage: -1,9 cm

Hofte: -2,7 cm

Rumpe: -0,8 cm

Lår: -0,2 cm

Overarm: -0,7 cm

= 10,2 cm mindre enn forrige fredag!

Og vekta, den snakker for seg sjølv, og eg kan nesten 100% seie at dette er kun fett-kilo som er borte, muskelmassen fremdeles er der den var forrige fredag, da eg har spist mykje og trent styrke:

Vekt: – 2,5 kg!

WHAT?! Kva skjedde liksom?! For ein start! Eg VEIT jo at det skal noko til få eit resultat som dette igjen, for første veka i endring er stort sett alltid best, men for eit driv dette gir meg.

Samtidig så fokuserer eg egentlig ikkje på å gå ned i vekt, det går jo av seg sjølv! Eg fokuserer på å trene og ha det gøy når eg gjør det, og bare spise sunt og det eg får beskjed om!

For dere, dagens quote på Snapchatten min (Neeten finner dere meg som på Snap), den forklarer dette perfekt:

IT’S NOT ABOUT LOSING WEIGHT.

IT’S ABOUT LOSING THE LIFESTYLE 

AND MINDSET THAT GOT YOU THERE! 


Og det er DET eg jobber med, kver einaste dag. Ikkje vere den eg var, da eg ikkje hadde det bra. Vere den eg ønsker å vere. Du MÅ gi slipp på dei vanene du har om du vil gjøre noko med livet ditt og dine dårlige vaner som ikkje får deg i den retningen du egentlig vil. Break the habit!

PS. I dag var det min tur å bli presentert på Team La Lifestyle på Instagram, følg oss der! 🙂

Ha en fantastisk fin dag videre! Det er fredag og eg jobber fra mitt heimekontor som vanlig. Nyter livet, med mine matbokser, pc og kaffikoppen. GOD FREDAG!